ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Κάρι: "Διαφορετική η φετινή χρονιά"

Για τη νέα σεζόν και τους στόχους του Παναθηναϊκού μίλησε ο Ραμέλ Κάρι, ο οποίος είναι από τους τελευταίους χρονικά παίκτες που έφτασαν στο Καρπενήσι για την προετοιμασία του "τριφυλλιού".

Η φετινή είναι η πρώτη... επίσκεψη στο "Montana" για τον Αμερικανό γκαρντ, καθώς πέρσι είχε έρθει στους "πράσινους" στο τέλος της περιόδου:

"Είναι εκπληκτικά εδώ και χαίρομαι που φέτος είμαι στην ομάδα από την αρχή. Χαίρομαι πολύ

γι' αυτό, όπως χαίρομαι και για το γεγονός ότι έχουν παραμείνει οι περισσότεροι από τους παίκτες. Είναι θετικό για να "δέσουμε" γρηγορότερα και να βρούμε τη χημεία μας", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των "πράσινων" ο 33χρονος άσος. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περσινή χρονιά και εξέφρασε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί.

"Θα είναι διαφορετική η φετινή χρονιά. Θα είναι δύσκολο. Νομίζω ότι κανείς δεν ξέχασε τους τελικούς του πρωταθλήματος. Ακριβώς γι' αυτό όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, δυσκολότερα, αλλά ανυπομονώ πάρα πολύ να αρχίσουν οι αγώνες! Πρέπει να γίνει καλή δουλειά εδώ, να βάλουμε τις βάσεις και να συνεχίσουμε", τόνισε.

Σημειωτέον, οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη θα απολαύσουν το απόγευμα του Σαββάτου (24/8) το ρεπό τους, καθώς μετά την πρωινή προπόνηση και το γεύμα θα έχουν την ευκαιρία για λίγη ξεκούραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα