ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Καϊμακόγλου: "Να πάρουμε ενέργεια από τον κόσμο μας"

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να γεμίσουν το ΟΑΚΑ και να υποστηρίξουν τους "πράσινους" ώστε να φτάσουν στη νίκη κόντρα στη Μακάμπι. Στην παρουσία του κόσμου στάθηκε και ο Κώστας Καϊμακόγλου.

"Μεσολάβησαν πολλές ημέρες, ξεκουραστήκαμε σωματικά, αλλά τις τελευταίες ημέρες έχουμε ρίξει πολύ ιδρώτα. Τόσο στο παρκέ όσο και στο βίντεο, όπου κι εκεί γίνονται πολύ σημαντικά πράγματα. Το θέμα είναι αυτά που λέμε κι αυτά που ετοιμάζουμε

όλο αυτόν τον καιρό να βγουν στο γήπεδο. Είναι ένας "τελικός" για εμάς. Είναι πολύ σημαντικό που φέραμε την σειρά πίσω, αλλά το σκορ είναι στο 2-2. Θέλουμε ακόμη μία νίκη και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι αυτό. Να παλέψουμε από το πρώτο δευτερόλεπτο και να παίξουμε πολύ σκληρά. Να βγάλουμε πολλή ενέργεια μέσα στο γήπεδο, να τρέξουμε και να παίξουμε πολύ δυναμικά", δήλωσε αρχικά ο παίκτης του "τριφυλλιού" και συνέχισε τονίζοντας ότι η παρουσία του κόσμου θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην αναμέτρηση:


"Χρειαζόμαστε πάρα πολύ τον κόσμο να είναι δίπλα μας και να μας βοηθήσει. Ο κόσμος έδειξε ανταπόκριση απ' τις πρώτες ημέρες κι εξαφάνισε τα εισιτήρια. Θέλουμε να πιέσουμε και στην άμυνα και στην επίθεση. Να βγάλουμε ενέργεια σε όλο το γήπεδο. Και στο κομμάτι αυτό ο κόσμος θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Οι κραυγές του και το χειροκρότημά του είναι πολύ σημαντικά στοιχεία για εμάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα