ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Καϊμακόγλου: "Μακάρι να έχουμε ελληνικό τελικό"

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να διορθώσει τα λάθη του και να παραμείνει συγκεντρωμένος στον στόχο του, σύμφωνα με τον Κώστα Καϊμακόγλου, ο οποίος ευχήθηκε να δούμε έναν Ελληνικό τελικό στην Πόλη.

"Έχει περάσει αρκετή ώρα και δεν έχω ηρεμήσει. Έχουμε περάσει στο φάιναλ-φορ, αλλά κανένας δεν το έχει δει γιατί έχει βγει όλη η πίεση", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

"Υπήρχαν πολλές διακυμάνσεις και εναλλαγές στο σκορ. Έχουμε ένα κακό ελάττωμα να κάνουμε τα εύκολα - δύσκολα, όμως τέλος καλό όλα καλά.

Οι οπαδοί μας έφτιαξαν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Συγχαρητήρια σε όλους. Μπορούμε σήμερα να το γιορτάσουμε, αλλά από αύριο και πάλι δουλειά. Είναι σημαντικό να πας στο φάιναλ-φορ με τις πιθανότητες που σου αναλογούν.

Πιστεύω ότι αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες στον ημιτελικό, επειδή πιστεύουμε στην ομάδα μας, πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, όπως να μην χάνουμε τις διαφορές και να είμαστε 40 λεπτα συγκεντρωμένοι. Είναι σημαντική η εμπειρία και από εκεί και πέρα θα πρέπει να είσαι ήρεμος.

Έπειτα και η τύχη χρειάζεται. Είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Μακάρι να έχουμε ελληνικό τελικό. Θα είναι ό,τι καλύτερο για το ελληνικό μπάσκετ. Αυτό το άθλημα κρατάει τη σημαία μας ψηλά και ελπίζω στο καλύτερο".

Keywords
Τυχαία Θέματα