ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ενισχύση από Κίνα

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν στην ομάδα και έχει απλώσει τα δίχτυα του και στην ασιατική αγορά.

Μετά την ενίσχυση των "πρασίνων" με την απόκτηση των Σοφοκλή Σχορτσανίτη και Μάικ Μπράμου, ο Παναθηναϊκός κινείται ήδη για την ανανέωση των συμβολαίων των Μάικ Μπατίστ και Σαρούνας Γιασικεβτίσιους. Το "τριφύλλι" όμως, ψάχνεται και στο θέμα των μεταγραφών και

υπάρχουν συζητήσεις με έναν παίκτη της Εθνικής Κίνας που θα κάνει την διαφορά.

Παίκτες από την Κίνα, οι οποίοι είναι σε θέση να βοηθήσουν και να ενισχύσουν με την παρουσία τους τον Παναθηναϊκό είναι ο Γι Γιανλιάν των Ντάλας Μάβερικς. Ο Κινέζος άσος έχει φορέσει την φανέλα των Μπακς, Νετς, Ουίζαρντς και φέτος αγωνιστήκε με τους Μάβερικς, έχοντας 2,6 πόντους στα 30 ματς που συμμετείχε.

Το άλλο όνομα που θα μπορούσε να παίξει για το "τριφύλλι" είναι του αθλητή Σούν Γιουέ. Ο 28χρονος παίκτης την σεζόν 2008-2009 αγωνίστηκε στους Λέικερς, ενώ την φετινή έπαιξε στους Beijing Olympians. Αξίζει να αναφέρουμε ότι και οι δύο παίκτες αυτή το χρονικό διάστημα προετοιμάζονται με την Εθνική ομάδα της Κίνας, για την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα