ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Το κοινωνικό πρόσωπο των Πρωταθλητών Ευρώπης

Η επιθυμία εδώ και μήνες του Γιώργου Πρίντεζη να βοηθήσει την Σύρο (σε πολλούς τομείς) ήταν δεδομένη και σε λίγες ημέρες θα είναι γεγονός.

Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης, Δημήτρης Μαυροειδής και Δημήτρης Κατσίβελης είναι 6 από τους 12 πρωταθλητές Ευρώπης που θα δώσουν το παρών στο Δ. Βικέλας, σε παιχνίδι που θα γίνει στα πλαίσια φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με αντίπαλο μια επιλεκτική ομάδα από τη Σύρο.

Τα έσοδα από τη διοργάνωση θα διατεθούν στους: Α: Νεφροπαθείς Σύρου και Β: στο γεροκομείο του Αγίου Παντελεήμονα Σύρου.

Η γιορτή

που γίνεται υπό την ευθύνη του syros-sports.gr θα γίνει την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα και αναμένεται φαντασμαγορική με πολλές εκπλήξεις!!!

Το syros-sports.gr σε συνεργασία με τον αθλητή Γιώργο Πρίντεζη και με τη βοήθεια των χορηγών (θα τους ανακοινώσουμε επισήμως σε λίγες ημέρες), κατάφερε να διοργανώσει μέσα σε λίγες ημέρες από την ημέρα της ίδρυσης του, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που θα γίνει στην ιστορία του νησιού μας.

Το κέρδος για το νησί μας από το γεγονός θα είναι τεράστιο. Από τη μια θα βοηθηθούν οικονομικά τα δυο ιδρύματα σε μια πολύ δύσκολη εποχή και από την άλλη θα έχουν την ευκαιρία τα μικρά παιδιά από τις ακαδημίες του νησιού να καθίσουν στον ίδιο πάγκο με τους πρωταθλητές Ευρώπης. Το syros-sports.gr θέλει να ευχαριστήσει και τους υπόλοιπους αθλητές του Ολυμπιακού, που αμέσως έδειξαν πρόθυμοι να δώσουν το παρών, τιμώντας πάνω απ΄όλα το συμπαίκτη τους Γιώργο σε αυτή τη μεγάλη στιγμή για εκείνον.

Πηγή:syros-sports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα