ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τα "ερυθρόλευκα" σενάρια πρόκρισης

Τα κομπιουτεράκια έχουν πάρει "φωτιά", καθώς η κατάσταση στο Group F, που συμμετέχει και ο Ολυμπιακός, είναι περίπλοκη ενώ πολλά είναι και τα σενάρια πρόκρισης στους "8".

Οι πρωταθλητές Ευρώπης, όμως, κρατούν την τύχη στα χέρια τους, καθώς αν νικήσουν την Κίμκι την τελευταία αγωνιστική, θα πάρουν και την πρόκριση για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα.

Τo ιδανικό σενάριο για τον Ολυμπιακό

θα είναι να πάρει τη νίκη επί της Κίμκι - η οποία αρκεί για να του δώσει την πρόκριση στους "8" - και η Μπαρτσελόνα να επικρατήσει της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σε αυτήν την περίπτωση, οι "ερυθρόλευκοι" θα κόψουν δεύτεροι το νήμα του Group F και θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά. Αν, όμως, η Μακάμπι φύγει με το διπλό από την Βαρκελώνη, τότε θα ο Ολυμπιακός θα τερματίσει τρίτος.

Επίσης, ο Ολυμπιακός θα τερματίσει τρίτος, αν ηττηθεί μέχρι δέκα πόντους από την Κίμκι και η Κάχα Λαμποράλ και η Μπαρτσελόνα επικρατήσουν της Σιένα και της Μακάμπι αντίστοιχα. Αν ο Ολυμπιακός ηττηθεί ως τρεις πόντους από την Κίμκι και η Μακάμπι "αλώσει" την Βαρκελώνη και η Σιένα φύγει με το διπλό από την Βιτόρια, τότε θα τερματίσει και πάλι τρίτος.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός ηττηθεί ως έντεκα πόντους από την Κίμκι και η Μπαρτσελόνα και η Κάχα νικήσουν, τότε οι πρωταθλητές Ευρώπης θα πάρουν την τέταρτη θέση του Ομίλου. Το ίδιο θα συμβεί ακόμα κι αν χάσει με τέσσερις πόντους και η Μακάμπι και η Σιένα νικήσουν. Επίσης, ένα σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να τερματίζει τέταρτος είναι να ηττηθεί μέχρι 15 πόντους από την ομάδα του Κίμκι και η Σιένα και η Μπαρτσελόνα επικρατήσει της Κάχα Λαμποράλ και της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Keywords
Τυχαία Θέματα