ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τα εισιτήρια διαρκείας 2012-13

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012 αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας 2012-2013 του Πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας, Ολυμπιακού.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της ΚΑΕ

στην Ακτή Θεμιστοκλέους 2 & Υγείας 1-3, από το Official Olympiacos BC Store, Καραολή και Δημητρίου 8 (έναντι Γηπ. Καραϊσκάκη) αλλά και μέσω του επίσημου site της ομάδας, www.olympiacosbc.gr.

Από την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012 οπότε και θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, προτεραιότητα θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι για να ανανεώσουν τις κάρτες τους ως την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012. Από την Δευτέρα 16 Ιουλίου, για όσες θέσεις δεν ανανεωθεί η κράτηση τους, αυτές θα είναι προς διάθεση για όλους τους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Φυσικά, για θέσεις που δεν είχαν διατεθεί εισιτήρια την χρονιά 2011-2012, θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας της Διοίκησης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για πιο προσιτές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2012-2013 και λόγω και της οικονομικής κατάστασης, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μια νέα μείωση από 10% ως 20% (ανάλογα με την κατηγορία), σε όλες τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. Η μείωση ισχύει για όλους τους περυσινούς κατόχους που επιθυμούν να ανανεώσουν το εισιτήριο τους. Οι τιμές για τους νέους κατόχους θα παραμείνουν οι ίδιες με τις περυσινές.

Επιπλέον, όλοι οι περυσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, με την ανανέωση του εισιτηρίου τους, θα παραλαμβάνουν δωρεάν το Επίσημο Winning T – Shirt του Πρωταθλητή Ελλάδας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο μέγεθος που επιθυμούν (απο το Official Olympiacos BC Store)! Οι νέοι κάτοχοι θα μπορούν επίσης να το προμηθευτούν, στην προνομιακή τιμή των 10 ευρώ (με έκπτωση δηλαδή 25% απο την αρχική του αξία) με την ταυτόχρονη αγορά του εισιτηρίου τους για την περίοδο 2012-2013.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Ξεκινάμε την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας φέτος αρκετά νωρίτερα κυρίως λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει απο τον κόσμο μας. Η εκπληκτική περυσινή περίοδος της ομάδας δημιούργησε νέες προσδοκίες και φιλοδοξίες και πλέον το ενδιαφέρον για μια θέση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι πολύ μεγάλο!

Πέρα απο την σημαντική μείωση που πραγματοποιήσαμε φέτος στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για όλους τους περυσινούς κατόχους, με κύριο στόχο να τους επιβραβεύσουμε σε ένα βαθμό, για την αφοσίωση τους στην ομάδα σε μια χρονιά που ξεκίνησε δύσκολα και κατέληξε μαγικά, υπάρχουν τρείς σημαντικές διαφοροποιήσεις που πρέπει να αναφέρουμε.

Οι διαφοροποιήσεις αυτές αυξάνουν ακόμα περισσότερο την πραγματική αξία του εισιτηρίου διαρκείας. Η πρώτη αφορά στην αλλαγή της ημέρας πραγματοποίησης των αγώνων της Euroleague, οι οποίοι πλέον θα πραγματοποιούνται Πέμπτη και Παρασκευή (αντί για Τετάρτη και Πέμπτη) προσφέροντας διαφορετικές δυνατότητες και επιλογές σε όλους τους φιλάθλους μας. Η δεύτερη αφορά στην αλλαγή του συστήματος στην φάση τω

Keywords
Τυχαία Θέματα