ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Στον αθλητικό δικαστή και οι Αγγελόπουλοι

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον αθλητικό δικαστή Δημήτρη Φούκα, με σκοπό τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των "αιώνιων" αναμετρήσεων ...

Το πρωί της Τρίτης (5/3) τα "αφεντικά" της ΚΑΕ Ολυμπιακός συναντήθηκαν στα γρεφεία του ΕΣΑΚΕ

με τον αθλητικό δικαστή, όπως είχε συμβεί τέσσερις ημέρες νωρίτερα και με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αμφότεροι οι ιδιοκτήτες των "αιώνιων" κλήθηκαν από τον κ. Φούκα μετά την... ανταλλαγή δηλώσεων και καταγγελιών, αλλά και το γενικότερο κλίμα σφοδρής αντιπαράθεσης που είχε δημιουργηθεί έπειτα από τον τελικό Κυπέλλου, αλλά και το ντέρμπι του ΣΕΦ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, με τον αθλητικό δικαστή να τονίζει στους αδερφούς Αγγελόπουλους όσα είχε επισημάνει και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με μοναδικό στόχο την ομαλή διεξαγωγή των μεταξύ τους παιχνιδιών και την αποκλιμάκωση της έντασης για το καλό του αθλήματος.

Από την πλευρά τους, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος διαβεβαίωσαν ότι θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση και να κυλήσουν όλα ομαλά από εδώ και πέρα, εξηγώντας ωστόσο ότι περιμένουν και την τήρηση των όσων συμφωνήθηκαν με την πλευρά των "πράσινων"...

Keywords
Τυχαία Θέματα