ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Στην Μπαρτσελόνα ο Παπανικολάου

Τέλος μπήκε στο σήριαλ του Κώστα Παπανικολάου. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε τελικά να τα βρει με τον 23χρονο φόργουορντ και ανακοίνωσε ότι ο διεθνής άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα εισπράξουν 1,5 εκατομμύρια ευρώ για την αποδέσμευσή του. Ο "Παπ" θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο έναντι περίπου 1,4-1,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως με την Μπάρτσα, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται buy out για

το ΝΒΑ -που δεν θα ξεπερνά το 1 εκατομμύριο δολάρια- τόσο για το καλοκαίρι του 2014 όσο και για αυτό του 2015. Η μεταγραφή του Παπανικολάου στους "μπλαουγκράνα" επισημοποιήθηκε και από την ομάδα της Καταλονίας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει σχετικά:

ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ για την παραχώρηση του καλαθοσφαιριστή Κώστα Παπανικολάου.

Ευχαριστούμε τον Κώστα Παπανικολάου για την προσφορά του στον Ολυμπιακο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Παπανικολάου κατέληξαν σε συμφωνία. Ο σύλλογος και ο Έλληνας παίκτης συμφώνησανγια συμβόλαιο τριών ετών, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν.

Ο Παπανικολάου, ο οποίος γεννήθηκε στα Τρίκαλα πριν από 23 χρόνια, έχει ύψος 2,06μ. και ήταν μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού που κέρδισε τις δύο τελευταίες σεζόν την Ευρωλίγκα, καθώς και ένα ελληνικό Πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ελλάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα