ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Ραζνάτοβιτς: "Με κάνει να γελάω..."

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς επιβεβαίωσε πως βρίσκεται στην Βαρκελώνη, αλλά διέψευσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως σκοπός της επίσκεψής του στην ισπανική πόλη είναι να συζητήσει τη μεταγραφή του Βασίλη Σπανούλη στην Μπαρτσελόνα.

«Για όλο τον ισπανικό Τύπο. Ναι βρίσκομαι στην Βαρκελώνη. Ήμουν εδώ και το προηγούμενο καλοκαίρι για την συναυλία της Μαντόνα και όλοι είπαν πως είμαι για τον Σπανούλη. Αυτό με κάνει να γελάω. Από τις 10 Μαΐου ως τις

10 Ιουνίου θα ταξιδέψω για τα πλεί οφ και τους πελάτες μου. Είναι κάτι που το κάνω τα τελευταία δέκα χρόνια. Και για τελευταία φορά, πριν τελειώσουν τα ελληνικά πλέι οφ και συζητήσω με τον Ολυμπιακό, δεν πρόκειται να ελέγξω ευκαιρίες για τον Βασίλη Σπανούλη. Εχει γίνει τρελό», αναφέρουν τα... τιτιβίσματα του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος φρόντισε να... σβήσει τις «φωτιές» που πήγαν να ανάψουν οι Ισπανοί.

To all Spanish press. Yes, I'm in Barcelona. I was last summer also for Madona concert and everybody said Spanoulis. It makes me laugh

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) May 23, 2013

From 10th May until 10th June, I will visit 8 countries, following play off and all my clients. I did the same in last 10 years.

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) May 23, 2013

And last time, before finish of Greek play off and talk with Olymp, I'm not going to check oportunities for Spanoulis. It becomes crazy.

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) May 23, 2013

Keywords
Τυχαία Θέματα