ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πρίντεζης: "Το μέλλον μας ανήκει!"

Σίγουρος ότι το μέλλον ανήκει στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος εξήγησε ότι η φετινή χρονιά πρέπει να αποτελέσει "μπούσουλα" για τις επόμενες, αναφέρθηκε στο όνειρο του ΝΒΑ, ενώ έδωσε... όρκο ότι αυτός και οι υπόλοιποι διεθνείς θα τα δώσουν όλα για να βρίσκεται η Εθνική στο Λονδίνο...

Ο Γιώργος Πρίντεζης, μιλώντας στην "Real Sports", αναφέρθηκε:

-Στη χρονιά που έκλεισε με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και του

ελληνικού πρωταθλήματος: «Οι στιγμές που ζήσαμε φέτος ήταν ανεπανάληπτες. Ηταν μια φανταστική χρονιά. Παίξαμε πολύ μεγάλο μπάσκετ και αξίζαμε πέρα για πέρα τους τίτλους που κατακτήσαμε. Ημασταν όλοι για έναν και ένας για όλους. Ολα τα παιδιά δέθηκαν μεταξύ τους. Είχαμε ένα πολύ δουλεμένο σύνολο. Το μέλλον ανήκει σ’ αυτή την ομάδα. Ο κορμός των παικτών, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και ο κόουτς Ιβκοβιτς μπορούν να συνεχίσουν να φέρνουν επιτυχίες στον Ολυμπιακό. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα για αυτοκρατορία. Θέλουμε να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτή την χρονιά και να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ. Αυτή η ομάδα έχει όραμα και μπορεί να καταφέρει κι άλλες επιτυχίες, τουλάχιστον για την επόμενη επταετία».

-Στην κόντρα με τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει προσφέρει πολλά στο άθλημα και είναι επιτυχημένο σωματείο. Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται μεγάλες ομάδες. Πρέπει να παραμείνει ισχυρός. Καλό θα ήταν να αναγεννηθούν και άλλες δυνάμεις, όπως αυτές της Θεσσαλονίκης».

-Στο μέλλον του στον Ολυμπιακό: «Αυτές τις ημέρες ξεκουράζομαι. Θα είναι μεγάλη χαρά για μένα να παραμείνω στην ομάδα. Θα τα βάλουμε κάτω, όμως, όταν έρθει η ώρα να συζητήσουμε. Είναι καλό να πατάμε στο έδαφος. Ετσι έχω μάθει να κάνω στη ζωή μου. Αλλά το NBA είναι ένα όνειρο που, αν μου δοθεί η ευκαιρία να πάω, θα πάω».

-Στην πρόκληση των Ολυμπιακών Αγώνων με την Εθνική ομάδα: «Και ποιός δεν θέλει να βρίσκεται σε μια διοργάνωση, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Η Εθνική έχει προσφέρει αμέτρητες χαρές στους Ελληνες και θέλει να τους δώσει ακόμα μία στο Λονδίνο. Προέχει, όμως, το προολυμπιακό τουρνουά, που θα κρίνει την συμμετοχή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση».

Keywords
Τυχαία Θέματα