ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Παπανικολάου: "Να μην χαλαρώσουμε"

Δεν έχουν ξεχάσει το περσινό "στραπάτσο" από την Σιένα στον Ολυμπιακό όπως δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ρωτήθηκε και για το εντυπωσιακό του κάρφωμα στο ματς της Τετάρτης.

"Όλα τα παιδιά έχουμε συνειδητοποιήσει που ακριβώς βρισκόμαστε και τι πρέπει να κάνουμε. Υπάρχει στη μνήμη νωπό το περσινό παράδειγμα μετά από ένα ανάλογο παιχνίδι, οπότε υπάρχουν οι απαιτούμενες πληροφορίες στο μυαλό όλων μας. Δεν θέλουμε να αφήσουμε τον

εαυτό μας να χαλαρώσει και να μην πάθουμε αυτό που πάθαμε πέρυσι. Θα είναι κρίμα για όλη την προσπάθεια που έχουμε να κάνει. Δεν λέω ότι ντε και καλά πρέπει να κερδίσουμε, απλά να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε. Αν η Σιένα παίζει καλύτερα, ας μας κερδίσει".

Στη συνέχεια ο 21χρονος φόργουορντ είπε: "Είναι πολύ όμορφο αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο. Όταν ξεκίνησε η σεζόν ακούγαμε ότι αυτή η ομάδα είναι η χειρότερη της τελευταίας δεκαετίας και δεν θα πάει πουθενά. Με την δουλειά και τις εμφανίσεις μας φτάσαμε ως εδώ και μετά τον αγώνα ακούσαμε κάποιους να λένε ότι έτσι ονειρεύονται τον Ολυμπιακό. Για όλους, ακόμα και για τα ξένα παιδιά που τους το μεταφέραμε, αυτό μας κάνει να νιώθουμε περηφάνια. Μακάρι να είναι μια νέα αρχή και από εδώ και πέρα το ΣΕΦ να θυμίζει άλλες εποχές και θα είναι ξανά όπως ήταν κάποτε".

Όσο για το πόσο μεγάλη συμβολή έχει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σε αυτό που παρουσιάζει τώρα ο Ολυμπιακός, ο διεθνής φόργουορντ απάντησε: "Ο κόουτς είναι ουσιαστικά ο σύνδεσμος της παλιάς εποχής με την νέα, σε όλα τα επίπεδα. Είναι αυτός που φέρνει παλιές ωραίες αναμνήσεις στους φίλους του Ολυμπιακού και φέτος παλεύει με αυτή την ομάδα να δημιουργήσει κάτι καλό. Είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ κόσμου και ομάδας! Θέλουμε να κάνουμε κάτι ανάλογο στην άμυνα και θα δούμε αν μπορούμε να αποδώσουμε το ίδιο ή καλύτερα".

Ο νεαρός φόργουορντ ρωτήθηκε και για το πόσες φορές έχει δει από χθες στο youtube το εντυπωσιακό του κάρφωμα στο τέταρτο δεκάλεπτο... "Δύο με τρεις φορές το έχω δει το κάρφωμα που έκανα στο βίντεο! Ήθελα να το δω. Απλός άνθρωπος είμαι και εγώ, μου έλεγαν ότι έκανα μια ωραία φάση και ήθελα να την δω. Μέσα στον αγώνα δεν καταλαβαίνεις την ενέργεια που κάνεις. Συμφωνώ στο ότι ήταν το καλύτερο κάρφωμα που έχω κάνει μέχρι τώρα. Από την αρχή της σεζόν σκεφτόμουν πως αν έχω την ευκαιρία, θα βγάλω στο γήπεδο την συγκεκριμένη φάση. Έπαιξε ρόλο πως ήταν μεγάλη η διαφορά και αισθανόμουν άνετα".

Keywords
Τυχαία Θέματα