ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | "Ο Ολυμπιακός ζητά να μην έχει απραξία..."

Το αυτονόητο ζητά ο Ολυμπιακός απ' τον ΕΣΑΚΕ, όπως εξήγησε ο διευθυντής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές, το οποίο είναι η αποφυγή της αγωνιστικής απραξίας πριν το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας...

Απόσπασμα από όσα είπε ο Χρήστος Μπαφές στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τα "Θρυλικά Μεσάνυχτα":

Ολυμπιακός ζητάει το αυτονόητο. Βλέπουμε σε άλλα πρωταθλήματα, που συμμετέχουν ομάδες στο φάιναλ φορ, όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπαρτσελόνα να γίνονται κανονικά τα παιχνίδια τους. Το θέλουν αυτό, για να είναι σε φόρμα. Ο Ολυμπιακός ζητά να μην έχει απραξία. Ο ΕΣΑΚΕ είχε πει πως θα μιλήσει με τους προπονητές. Με τον Ιβκοβιτς δεν είχε μιλήσει κανείς και λογικά ούτε με τον Παναθηναϊκό και τον Ομπράντοβιτς. Σε περίπτωση που τελειώσει με 3-0 η σειρά, δεν πρέπει να υπάρξει κάποια πρόβλεψη; Ο ΕΣΑΚΕ πήρε αυτή την απόφαση ύστερα από... προτροπή της Αστυνομίας, που έλεγε να μην διεξαχθούν παιχνίδια από τις 3 μέχρι τις 7 Μαΐου. Πώς θα πραγματοποιηθούν τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας εκείνη τη χρονική περίοδο; Αυτό κάνει κακό και στην Εθνική ομάδα. Πως μπορούμε να ζητήσουμε από τους διεθνείς να συμμετέχουν στα διάφορα τουρνουά, εάν δεν έχουν προλάβει να ξεκουραστούν. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. Μιλάμε συνεχώς προφορικά και όχι γραπτώς! Αύριο (24/4) περιμένουμε την απάντηση από τον ΕΣΑΚΕ".

Για την κίνηση των εισιτηρίων για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας: "Το ευχάριστο είναι ότι ικανοποιήθηκαν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας. Είναι σημαντικό γιατί χρειάζονται μία ανταμοιβή που βρίσκονται κοντά στην ομάδα όλο το χρόνο. Θα είναι περίπου στους 2.400 με 2.500 οι “ερυθρόλευκοι” στην Κωνσταντινούπολη".

Για το γεγονός ό,τι ο Ολυμπιακός παρουσιάζει αυτό το -πολύ καλό- πρόσωπο φέτος: "Το μυστικό είναι τα αποδυτήρια. Υπάρχουν ρόλοι, αλλά και σεβασμός. Υπάρχει ένας άνθρωπος που τον σέβονται όλοι, ο Ντούσαν Ιβκοβιτς. Η ταπεινότητα και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια είναι για μένα το μυστικό".

Για το ενδεχόμενο να μετακομίσει σε νέο γήπεδο ο Ολυμπιακός: "Είναι νωρίς να μιλήσουμε γι’ αυτό. Και οι κύριοι Αγγελόπουλοι δεν είπαν πως προχωρούν, μετά τη νίκη επί της Σιένα. Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε".

Keywords
Τυχαία Θέματα