ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Να... ξεμπερδέψει νωρίς

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (17/4, 20:00, NS3) για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα την Αναντολού Εφές στο "Αμπντί Ιπεκτσί" και θέλει να κάνει το 3-0 στη σειρά, ώστε να γίνει η δεύτερη ομάδα μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης που σφραγίζει από το τρίτο κιόλας ματς το εισιτήριο για το Φάιναλ Φορ του Λονδίνου.

Οι "ερυθρόλευκοι" απέχουν μία νίκη από την πρόκριση και θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να τελειώσουν από σήμερα τη δουλειά που ξεκίνησαν την περασμένη

Τετάρτη (10/4) στο ΣΕΦ. Ωστόσο, ο αποψινός αγώνας δεν θα έχει καμία σχέση με τα δύο προηγούμενα ματς στην Ελλάδα. Η Εφές βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και θα δώσει μάχη μέχρι τελικής πτώσης για τη νίκη, που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση. Σύμμαχός της σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ως συνήθως η δύναμη της έδρας, αλλά και η ώθηση που της δίνουν σε κάθε παιχνίδι οι Τούρκοι φίλαθλοι, που είναι ιδιαίτερα ένθερμοι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Πειραιώτες δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Στην Κωνσταντινούπολη ταξίδεψαν και οι Πέρκινς, Γεωργάκης, ώστε να είναι σε θέση να μπουν στη δωδεκάδα σε περίπτωση που συμβεί κάποιο απρόοπτο την τελευταία στιγμή.

Πάνοπλοι θα παραταχθεί και η Αναντολού Εφές, με τον Ντούσκο Σαβάνοβιτς να ξεπερνάει πλήρως τις ενοχλήσεις στη μέση που του επέτρεψαν να αγωνιστεί ελάχιστα στη δεύτερη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Πλήρεις και οι γηπεδούχοι. Ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς που είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας λόγω ενοχλήσεων στη μέση φαίνεται να είναι μία χαρά και στη διάθεση του προπονητή του.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χοσέ Ραμόν Γκαρθία Ορτίθ (Ισπανία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Έντι Βιατόρ (Γαλλία).

Keywords
Τυχαία Θέματα