ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | "Να τους κερδίσουμε και να τους βγάλουμε εκτός"

O Ολυμπιακός υποδέχεται (22/3, 21.00) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 12η αγωνιστική του Τοp-16 της Ευρωλίγκα και ο Κώστας Σλούκας και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι επισήμαναν την σημασία της αναμέτρησης με την "ομάδα του λαού".

"Ξέρουμε πως είναι σημαντικό το παιχνίδι. Αν κερδίσουμε έχουμε πολλές πιθανότητες να περάσουμε που είναι και ο στόχος μας. Με την βοήθεια του κόσμου μας θέλουμε να τα καταφέρουμε. Είναι σημαντική η απουσία του Γιώργου (σ.σ Πρίντεζη), από το πουθενά η Μακάμπι μπήκε και πάλι στο παιχνίδι

της πρόκρισης. Εμείς θέλουμε να τους κερδίσουμε και να τους βγάλουμε εκτός", δήλωσε αρχικά ο Κώστας Σλούκας και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, να μείνουμε 40 λεπτά στο πλάνο συγκεντρωμένοι. Κάτι που δεν το κάνουμε σε πολλά ματς, αυτό πρέπει να το κάνουμε κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Δεν χρειάζεται να δώσω κάποια εξήγηση, έχω εμπιστοσύνη στο σουτ και σουτάρω. Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα, να γίνεται ομαδική δουλειά και μέσω αυτής γίνεται".

O Γκιόργκι Σερμαντίνι από την πλευρά του επισήμανε πως το παιχνίδι είναι "πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Παίζουμε στην έδρα μας, (σ.σ η Μακάμπι) είναι σε καλή κατάσταση, αλλά και εμείς, είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να φτάσουμε στους "8". Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να νικήσουμε και να προκριθούμε. Δεν ξέρω πόσο θα παίξω αύριο, εγώ θα χαρώ να κερδίσει η ομάδα και οι συμπαίκτες μου. Είχα ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, αλλά τώρα είμαι καλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα