ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μετά την απώλεια του Μος

Τέλος Τζο Ινγκλς το πρωί της Τετάρτης, τέλος και ο Ντέιβιντ Μος το απόγευμα της ίδιας μέρας για τον Ολυμπιακό. Ο τελευταίος συμφώνησε για δύο χρόνια έναντι 1,4 εκατ. ευρώ με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο. Οι στόχοι πλέον για τη θέση "3" θέτονται υπό νέο πρίσμα και οι Πειραιώτες κοιτάζουν κυρίως την αγορά των ΗΠΑ, δίχως μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί ο παίκτης στον οποίο θα επικεντρωθούν οι προσπάθειες, παρότι στην αγορά υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις.

Ο

Μαλίκ Χέρστον είναι το όνομα με το οποίο ασχολούνται στο λιμάνι από την Ευρώπη και εξετάζεται. Ο 26χρονος Αμερικανός φόργουορντ αποτελεί παρελθόν από την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά το κασέ του (1,2 εκατ. δολάρια έπαιρνε στην ιταλική ομάδα) δεν προκρίνουν την επιλογή του.

Ο Ολυμπιακός έχει το νου του να παρακολουθεί και την αγορά των εξελίξιμων παικτών. Πέραν των Παπαπέτρου και Μποχωρίδη, οι περιπτώσεις των οποίων συγκεντρώνουν δυσκολίες (ο πρώτος έχει προτεραιότητα να μείνει στο κολέγιο του Τέξας και ο δεύτερος δεσμεύεται από τον Άρη), οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ασχοληθεί και με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

Ο 18χρονος φόργουορντ (2,03μ.) μένει ελεύθερος από τον Άρη αλλά μπορεί να μετακομίσει σε κολέγιο των ΗΠΑ. Φέτος αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της Α1 (είχε 4,1 πόντους, 2,6 ριμπάουντ σε 14,4 λεπτά κατά μέσο όρο), ενώ συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων με τη Βουλγαρία όπου βγάζει μάτια έχοντας 23,3 πόντους, 9,2 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ και 1,3 κλεψίματα ανά αγώνα.

Λόγω αυτής της απόδοσης, δημοσιεύματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, θεωρούν πως τελικά ο Βεζένκοφ θα έχει επαγγελματική πρόταση στα χέρια του άμεσα, από Ευρωπαϊκό σύλλογο και θα εγκαταλείψει το όνειρο του κολλεγίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα