ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Κρούση για Αγραβάνη

Ο Ολυμπιακός έκανε επίσημο το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Δημήτρη Αγραβάνη από τον Πανιώνιο, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη.

Ο 19χρονος πάουερ φόργουορντ, ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό αρκετά και σύμφωνα με τη SportDay, έχει ήδη πραγματοποιήσει και "κρούση" για να τον αποκτήσει.

Υπάρχουν όμως αρκετά εμπόδια για να "κατέβει"

ο Δημήτρης Αγραβάνης προς Πειραιά. Πρώτον, έχει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, στο οποίο δεν υπάρχει μπάι άουτ και δεύτερον οι "κυανέρυθροι" είναι τιμωρημένοι από τη FIBA, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές εκτός Ελλάδας. Οπότε θα είναι δύσκολη η αναπλήρωση του κενού που θα αφήσει την ομάδα μια ενδεχόμενη φυγή του.

Οπότε είναι ένα είναι ένα θέμα το κατά πόσο θα δεχτούν να τον παραχωρήσουν, αφού έχουν κλείσει το ρόστερ τους και αυτή τη στιγμή μόνο εύκολο δεν είναι να βρουν πάουερ φόργουορντ από την ελληνική αγορά.

Όσον αφορά τον Ιωάννη Παπαπέτρου, η υπόθεση δείχνει πως δεν θα προχωρήσει. Η πρόταση του Ολυμπιακού δεν φσαίνεται αρκετή στον παίκτη προκειμένου να αφήσει το κολέγιο του Τέξας και από τη στιγμή που οι "ερυθρόλευκοι" δεν δείχνουν διάθεση να ανέβουν, το θέμα "βαλτώνει". Από τον Πανιώνιο ενδιαφέρει την ομάδα του Μπαρτζώκα και ο 17χρονος πλέι μέικερ Βασίλης Τολιόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα