ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Ιβκοβιτς: Η καθαρά Δευτέρα και ο Γκέτσε...

Λέξεις όπως χαρταετός, σαρακοστιανά εδέσματα και άλλες που συνδέονται με την αργία της Καθαρά Δευτέρας είναι… απαγορευμένες για τους παίκτες του Ολυμπιακού! ‘Οπως τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Ντούσαν Ιβκοβιτς μετά το ματς με τον Άρη, η ομάδα του θα βρίσκεται στο παρκέ να δουλέψει για τον καθοριστική αναμέτρηση της Πέμπτης με την Γαλατασαράι.

«Ηταν δύο διαφορετικά ημίχρονα», είπε ξεκινώντας από την ανάλυση της αναμέτρησης. «Στο πρώτο μας πήρε αρκετό χρόνο να βρει ρυθμό. Ο Αρης

έπαιξε καλά. Εμείς δεν ελέγχαμε το παιχνίδι. Κάναμε στα πρώτα τέσσερα λεπτά 4 λάθη. Ο Αρης ήταν καλός έτρεξε επτά πόντους από τον αιφνιδιασμό. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάσαμε τελείως διαφορετική εικόνα και με την καλή μας άμυνα χαλάσαμε τα ποσοστά του αντιπάλου μας ειδικά στα δίποντα. Το θετικό είναι ότι αντιδράσαμε. Συνεχίζουμε την δουλειά. Θα δουλέψουμε ακόμη και την καθαρά Δευτέρα ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη. Συγχαρητήρια στον Άρη, που παρά τα προβλήματα έκανε ένα ωραίο παιχνίδι. Εμείς συνεχίζουμε».

Για τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους που σήμερα (25/02) υποβλήθηκε σε επέμβαση, είπε: «Ο Γκετσεβίτσιους είχε μια μόλυνση στην πλάτη… Ισως να είναι καλύτερα να μιλήσετε με τους γιατρούς. Ο κΠαπαγιανόπουλοςτου έκανε σήμερα επέμβαση και καθάρισε την μόλυνση. Περιμένουμε πως θα πάει η θεραπεία. Τώρα είναι στο νοσοκομείο… Θα δούμε πότε θα είναι έτοιμος να μπει…. Είχαμε συνεχώς επαφή με τον γιατρό. Δεν γινόταν αλλιώς…».

Ο νεαρός γκαρντ, Δημήτρης Κατσίβελης, τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Αρη. Εμείς δεν ξεκινήσαμε τόσο δυνατά όσο θα έπρεπε. Για 25 λεπτά ο Άρης έπαιξε πολύ καλή άμυνα και μας περιόρισε τις ασίστ και τα εύκολα καλάθια. Στην συνέχεια, όμως, δυναμώσαμε την άμυνά μας, κάναμε κλεψίματα, πετύχαμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και άνοιξε το σκορ. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με την Γαλατά, που είναι για εμάς τελικός».

Keywords
Τυχαία Θέματα