ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Για την "άλωση" της Πόλης και το άλμα πρόκρισης...

Επόμενος "ερυθρόλευκος" σταθμός... "Αμπντί Ιπεκτσί"! Ο Ολυμπιακός, που μετρά ήδη τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο Top-16, καλείται απόψε (28/2, 20.00 Novasports 3) να "αλώσει" και την "καυτή" έδρα της αδιάφορης βαθμολογικά Μπεσίκτας και να κάνει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας!

Φαινομενικά η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο οι Τούρκοι θα επιδιώξουν

-και δη απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης- να πανηγυρίσουν νίκη γοήτρου που θα είναι και η πρώτη τους έπειτα από οκτώ ήττες στο Top-16! Απ' την άλλη, ο Ολυμπιακός πέρασε από πολύ δυσκολότερες έδρες, όπως της Μακάμπι και της Χίμκι...

Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" ευτύχησε να έχει όλους -πλην φυσικά του Βαγγέλη Μάντζαρη- τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους για τη "μάχη" της Κωνσταντινούπολης, ενώ το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Πειραιωτών αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Ντόρον Πέρκινς.

Απεναντίας, ο Ερμάν Κουντέρ έχει σοβαρούς "πονοκεφάλους" να ξεπεράσει... Ο μέχρι πρότινος ηγέτης και ιθύνων νους των νταμπλούχων Τουρκίας, Κέρτις Τζέρελς αποτελεί παρελθόν και βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ, ενώ ο Ντάνιελ Γιούιν, ο οποίος βρήκε αμέσως θέση και ρόλο στην ομάδα, θα χάσει το υπόλοιπο του Top-16! Βέβαια, ο Τούρκος προπονητής θα έχει στη διάθεσή του τον Ρίκι Μίναρντ, που αποκτήθηκε ως αντικαταστάτης του Τζέρελς.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του Top-16:

Πέμπτη 28/2

Μπεσίκτας-Ολυμπιακός (20:00, Novasports 3)

Κάχα Λαμποράλ-Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:30)

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάμπεργκ (21:45)

Σιένα-Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ (21:45)

Μπαρτσελόνα-Χίμκι (21:45)

Παρασκευή 1/3

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Αλμπα Βερολίνου (18:00)

Ουνικάχα Μάλαγα-Ζαλγκίρις Κάουνας (21:45)

Παναθηναϊκός-Αναντολού Εφές (22:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα