ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Χάινς: "Νιώθω πάλι δυνατός και έτοιμος!"

Η ξαφνική αδιαθεσία και η διακομιδή του στο νοσοκομείο δεν είναι ικανές να κρατήσουν τον Κάιλ Χάινς εκτός από τον "τελικό" κόντρα στην Αναντολού Εφές, καθώς ο σκληροτράχηλος Αμερικανός σέντερ των πρωταθλητών Ευρώπης επισήμανε ότι αισθάνεται και πάλι δυνατός και έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του για την πρόκριση!

"Ηταν ξαφνικό αυτό που ένιωσα, η αδιαθεσία. Οχι όμως και ικανό να με αφήσει εκτός από έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Νιώθω πάλι δυνατός και έτοιμος να δώσω όλα όσα μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα του, εξάλλου το κίνητρο είναι μεγάλο", δήλωσε με νόημα ο Αμερικανός

σέντερ των "ερυθρόλευκων" και στη συνέχεια ανέλυσε τα αίτια της ήττας στο τέταρτο ματς της σειράς:

"Αποτύχαμε παταγωδώς στον τομέα των ριμπάουντ και αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί. Πρέπει να παίξουμε ομαδικά, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Εξάλλου το ριμπάουντ είναι θέμα διάθεσης και ομαδικής δουλειάς".

Οσο για τον τρόπο της ήττας από την Εφές που θύμισε κάτι από τον περσινό τελικό με την ΤΣΣΚΑ, τόνισε: "Είναι δύο παιχνίδια διαφορετικά. Το ένα έκρινε τρόπαιο, το άλλο ήταν ακόμα ένα ματς της σειράς. Εμείς αποκλειστικά φταίμε που αφήσαμε την Εφές να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2 και να ελπίζει. Αύριο με τον κόσμο μας θα τα καταφέρουμε και θα πάρουμε την πρόκριση".

Keywords
Τυχαία Θέματα