ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μπαρτζώκας: «Την προσοχή μας στη Μάλαγα»

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό και στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση με τη Μάλαγα.

«Η προσέγγιση του παιχνιδιού στο πρώτο δεκαπένταλεπτο ήταν λάθος. Ένα γεγονός που επαναλαμβάνεται, παύει να είναι σύμπτωση. Είχαμε ένα δωδεκάωρο ταξίδι και πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Μπήκαμε πολύ χαλαροί. Ο Ηλυσιακός έχει δύο πολύ έμπειρους γκαρντ, τον Καυκή και τον Χατζή, πήρε διαφορά και μας ανάγκασε να πιεστούμε. Έτσι θα είναι από εδώ και μπρος, καθώς

καμία ομάδα δεν έχει να χάσει τίποτα απέναντί μας», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης, ενώ στη συνέχεια παρατήρησε πως «ήταν τα πρώτο παιχνίδι όλων των εποχών στην Ευρώπη για τον Μουν. Είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης και είναι σημαντικό ότι έπαιξε έτσι έχοντας να κάνει προπόνηση τρεις μέρες. Στρέφουμε την προσοχή στο πολύ κρίσιμο ματς με τη Μάλαγα» δήλωσε ο Έλληνας κόουτς.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το μέλλον του Έισι Λο. «Είναι καθαρά ιατρικό θέμα. Ήταν από τους σημαντικότερους παίκτες στην κατάκτηση της περσινής Ευρωλίγκας και μέρος του κορμού μας. Είναι καθαρά ιατρικό θέμα. Δεν ξέρω κάτι και δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Η ζωή τα φέρνει έτσι. Και να είχα κάποια τέτοια σκέψη, πρέπει να την διώξω από το μυαλό μου. Ο καθένας κρίνεται καθημερινά. Ο Μπρεντ πρόσφερε στην Βιτόρια, παίξαμε τρία καλά δεκάλεπτα, αλλά έχουμε δύο διαφορετικές ομάδες. Δεν υπάρχει κάποια τέτοια σκέψη, αλλά ό,τι γίνει θα είναι για το καλό της ομάδας».

Από τη μεριά του ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε πως «ξέραμε πως δεν έπρεπε να χαλαρώσουμε, αλλά στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μεγάλη χαλάρωση. Αυτό δεν επιτρέπεται. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο Ηλυσιακός πάλεψε για 40 λεπτά για τη νίκη. Κοιτάμε το ματς της Πέμπτης. Είναι θέμα συγκέντρωσης. Κάθε μέρα κάνουμε σκληρές προπονήσεις. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και πρέπει να μπαίνουμε στα παιχνίδια περισσότερο συγκεντρωμένοι και χωρίς χαλάρωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα