ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μπαρτζώκας: "Θέλω την εμπιστοσύνη των Αγγελόπουλων"

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ την Πέμπτη (22/11) την Ανατολού Εφές για την Ευρωλίγκα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την πρόκριση της ομάδας στο Τοπ-16.

Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

"Αυτό το ματς ίσως αποδειχθεί κομβικό για την πρόκριση στους "16" που ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος. Μαθηματικά θέλουμε ακόμη μια νίκη. Αγωνιστικά θέλουμε

να δείξουμε πως ανεβαίνουμε, δεν έχουμε καμία σκέψη για ρεβάνς, παίζουμε μπροστά στο κοινό μας και θέλουμε τη νίκη".

Για το αν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών του:

"Δεν έχω καμία πρόθεση να κερδίσω την εμπιστοσύνη των παικτών. Θέλω να έχω την εμπιστοσύνη της οικογένειας Αγγελόπουλου που με επέλεξαν. Η σχέση μου με τους παίκτες χτίζεται καθημερινά. Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, κάτι που συμβαίνει σε όλες τις ομάδες της Ευρώπης. Ο ρυθμός είναι καταιγιστικός. Πέρσι είχε 3 εβδομάδες διακοπή μετά την πρώτη φάση και φέτος έχει μια. Συν το γεγονός των παραπάνω παιχνίδιών. Θα υπάρχουν απώλειες βαθμολογικές".

Για το ματς του πρώτου γύρου με την Εφές και την ήττα, σχολίασε:

"Η ανάλυση αυτού του ματς είχε γίνει και θέλαμε μόνο νίκη. Είχε πει ο Παναγιώτης Φασούλας πως μόνο να χάσουμε είχαμε από αυτό το ματς. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης με Εφές λόγω ΠΑΟ και μετά αδειάσαμε στο ματς με τη Ζαλγκίρις. Ίσως έρθει ξανά τέτοια "κριση". Η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ καλά. Οι παίκτες ανταποκρίνονται σωστά σε όλες τις εκδηλώσεις, στο βίντεο, στα βάρη, στην προπόνηση, κάτι λογικό όσο περνάει ο καιρός".

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός:

"Το θέμα είναι το εξής, έχει πολύ καλούς σποτ απ σουτέρ. Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο στα πικ εν ρολ και καλές αμυντικές συνεργασίες. Ιδιαίτερη προσοχή στον Φάρμαρ που μπορεί να δημιουργήσει για άλλους ιδίως. Να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, και τα λάθη.

Είναι σημαντικό το γενικότερο σκορ, εδώ είχαμε με την Τσεντεβίτα 2/14 τελείως ανοιχτά. Παίζει ρόλο αν βάλεις σουτ. Νομίζω πως πρέπει να γίνει μια μίξη αργού και γρήγορου ρυθμού. Εμείς μετά από καλή άμυνα τρέχουμε καλά το γήπεδο. Πρίντεζης, Λο, Σπανούλης παίζουν καλά. Μπορεί να παίξουμε και στους 90 πόντους, αλλά και στους 60, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για τα δύο σενάρια. Αν παίξουμε καλή άμυνα, τότε θα έχουμε πολλές και καλές πιθανότητες για νίκη".

Για το αν ο Τζος Πάουελ έχει προσαρμοστεί στην ομάδα:

"Πρόκειται για έναν εντελώς διαφορετικό παίκτη από τον Ντόρσεϊ. Αλλάξαμε τον βασικό ψηλό, σε... εισαγωγικά το βασικός γιατί όλοι είναι βασικοί. Δεν είχαμε καμία απώλεια. Συνήθως όταν γίνεται αλλαγή παίκτη, πάντα η ομάδα περιμένει τον παίκτη και όχι ο παίκτης την ομάδα. Στο Μιλάνο έπαιξε λίγο στο Μιλάνο και όσο περνούσαν τα παιχνίδια παίζει και περισσότερο. Θεωρώ πως τον εντάσσουμε καλά στην ομάδα. Θεωρώ πως ακόμη όμως, υπάρχει δρόμος και περίπου σε έναν μήνα θα είναι απόλυτα έτοιμος. Μας δίνει έξτρα ώθηση στην επίθεση. Το περιφερειακό σουτ του Πάουελ ήταν ένα. Κατ

Keywords
Τυχαία Θέματα