ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Αντιτς: "Να σεβαστούμε τον Κολοσσό και τον εαυτό μας"

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Κολοσσό στην Ρόδο (25/11) και όπως δήλωσε ο Πέρο Αντιτς οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να σεβαστούν τον αντίπαλό τους και τον εαυτό τους, να πάρουν τη νίκη, ώστε να μην ανακόψουν τον ρυθμό που έχουν βρει.


"Η ομάδα έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό, κυρίως μέσω της άμυνάς της. Το δείξαμε και με την Αρμάνι και με την Κάχα και με την Εφές. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε τώρα, πρέπει απέναντι στον Κολοσσό να είμαστε εξίσου σοβαροί, να σεβαστούμε τη δουλειά που κάνουμε και τον αντίπαλο και να πάρουμε τη νίκη", είναι τα όσα δήλωσε αναφορικά με την αναμέτρηση ο Πέρο Αντιτς.


Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Μίλαν Τόμιτς δήλωσε με την σειρά του: "Στα τελευταία παιχνίδια βελτιωνομαστε συνεχώς κι αυτο θέλουμε να συνεχίσουμε να κανουμε απέναντι στον Κολοσσό. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, ο Κολοσσός έχει δείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια και ειδικά αυτά μεσα στην έδρα του. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με σοβαρότητα καθώς ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας".

Keywords
Τυχαία Θέματα