ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Ανεβάζει «στροφές» ο Λο

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (24/05, 19:00) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Α1 και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή για να δει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Έισι Λο.

Ο Αμερικανός γκαρντ συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της Τετάρτης. Θυμίζουμε πως είχε υποστεί διάστρεμμα στο δεξί πόδι στον ημιτελικό της Ευρωλίγκα με την Μπαρτσελόνα, κάτι που είχε ως

αποτέλεσμα να απουσιάσει από την πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Πέραν του Λο όμως, το παρών στην προπόνηση της Τετάρτης (23/05) έδωσαν ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αναφερόμενος στον δεύτερο τελικό σημείωσε πως «περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δυο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Έχουμε σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Παναθηναϊκό και περιμένουμε ένα μεγάλο ματς. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Πιστεύω ότι όπως και στο πρώτο παιχνίδι, έτσι και τώρα θα γίνει ένα σπουδαίο ματς, θα παιχθεί καλό μπάσκετ και θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους από την πλευρά των παικτών πρόσθεσε: Δεν νομίζω ότι έχουμε να πούμε πολλά γι’ αυτά τα παιχνίδια. Μας ξέρουν καλά και τους ξέρουμε καλά. Αυτή τη φορά θα έχουμε αυτοί το πλεονέκτημα της έδρας και πιστεύω ότι θα γίνει και πάλι ένα σπουδαίο παιχνίδι. Εμείς αν θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που χάνει πολύ δύσκολα στην έδρα της θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να μη χαλαρώσουμε ούτε στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα