Ολυμπιακοί αγώνες | Το λάθος των Γάλλων και το χαρτάκι του Ντιο!

Με ένα χαρτάκι που είχε γράψει πάνω το όνομά του εμφανίστηκε ο Μπορίς Ντιο κατά την διάρκεια συνέντευξής του στην γαλλική τηλέοραση, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Νιγηρία.

Βεβαίως ο Γάλλος παίκτης δεν προέβη στην συγκεκριμένη κίνηση για να εντυπωσιάσει αλλά για να προλάβει τα λάθη... Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στις 28 Ιουλίου άνοιξε η αυλαία του Ολυμπιακού τουρνουά Γυναικών και ο Μπορίς Ντιο βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση

της Γαλλίας απέναντι στην Βραζίλια. Ο δημοσιογράφος της γαλλικής τηλέορασης εντόπισε τον παίκτη των Σπερς και του πήρε συνέντευξη, όμως στα πλάνα που μετέφερε το κανάλι τον είχαν γράψει ως "Boris Viaud".

Την Δευτέρα (06/08) μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Νιγηρία, ο ίδιος δημοσιογράφος πλησίασε με την κάμερα τον Ντιο για δηλώσεις και εκείνος εμφανίστηκε με ένα χαρτί που έγραφε το όνομά του και πριν αρχίσει να μιλάει για το ματς, δήλωσε: "Αυτό είναι το όνομά μου, έτσι γράφεται για να μην κάνετε πάλι λάθος...". Ο Τόνι Πάρκερ που ήταν μπροστά στην σκηνή, όπως ήταν φυσικό έσκασε στα γέλια και έσπευσε να επιβεβαιώσει ότι το όνομα του φίλου του γράφεται "Diaw".

Keywords
Τυχαία Θέματα