Ολυμπιακοί αγώνες | Φυγαδεύτηκε ο Κεζμούρα

Απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης της Λιθουανίας με τη Νιγηρία, με τον Κεστούτις Κεζμούρα να φυγαδεύεται από την ασφάλεια του γηπέδου για να γλιτώσει από τους εξαγριωμένους φιλάθλους και δημοσιογράφους της Βενεζουέλας!

Ο προπονητής της Λιθουανίας κατευθύνθηκε στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου και έξω από την πόρτα τον περίμενε κόσμος που τον αποδοκίμασε και κινήθηκε εναντίον του, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του απέναντι στη Νιγηρία. Με όχι και τόσο κομψό τρόπο τον υποδέχθηκαν και οι ντόπιοι ρεπόρτερ και

εκεί επενέβη η ασφάλεια του γηπέδου. Ο Κεζμούρα πήγε στα αποδυτήρια με συνοδεία, όμως στη Βενεζουέλα δεν πρόκειται να ξεχάσουν εύκολα αυτό που τους έκαναν οι Λιθουανοί.

Λίγο πριν, οι φίλαθλοι στις εξέδρες αποδόκιμασαν έντονα και τους παίκτες της Λιθουανίας, αλλά ο Λίνας Κλέιζα δεν έδειξε να ενοχλείται και χαμογελούσε. Προφανώς θυμόταν το σκηνικό με τους παίκτες της Βενεζουέλας το βράδυ της Τρίτης και τις αποδοκιμασίες μετά το τέλος του ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα