Ο Χαραλαμπίδης νίκησε τον Μπεκ!

Οι δύο ομάδες προσέφεραν εξαιρετικό θέαμα σε ένα αγώνα που δεν κρίθηκε παρά στα τελευταία δευτερόλεπτα με τον ΚΑΟΔ να φεύγει τελικά νικητής από το γήπεδο.

Το ματς:
Προερχόμενοι και οι δύο από σπουδαίες νίκες την προηγούμενη αγωνιστική, ΚΑΟΔ και Ικαρος είχαν από ένα καλό δεκάλεπτο ο καθένας στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και έκλεισαν την πρώτη περίοδο έχοντας προβάδισμα πέντε πόντων (18-13).

Στο δεύτερο

δεκάλεπτο ο Ρόμελ Μπεκ έκανε εξαιρετική εμφάνιση και έδωσε πνοή και ενέργεια στον Ικαρο. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον ΚΑΟΔ να προηγείται με 36-33. Στο τρίτο δεκάλεπτο μίλησε η εμπειρία του Κώστα Χαραλαμπίδη και σε συνδυασμό με την όρεξη των Γέρανιτς και Αθηναίου ο ΚΑΟΔ έκλεισε την τρίτη περίοδο έχοντας οκτώ πόντους διαφορά (64-56).

Ο Ικαρος μπήκε πιο δυνατά στο τέταρτο δεκάλεπτο και κατάφερε να μειώσει την διαφορά με τον Σκορδίλη, ο οποίος έκανε το 68-65. Ο διαστημικός Ρόμελ Μπεκ έφερε τον Ικαρο μια ανάσα πίσω από τους γηπεδούχους με 75-74 δύο λεπτά πριν από το τέλος. Ο Μπεκ με δύο βολές 15 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος διαμόρφωσε το 82-80, αλλά η νίκη πήγε στους Δραμινούς με 84-80.


Δεκάλεπτα: 18-13, 36-33, 64-56, 84-80
ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Χαντ, Καρύδας, Χαραλαμπίδης, Αθηναίου, Ιωακειμίδης, Μίτσελ, Κιτσούλις, Γέρανιτς, Ζάρας, Μπαβτσιτς, Κακαρούδης, Μπένας

Ικαρος Καλλιθέας(Σκουρτόπουλος): Σκορδίλης, Μπάξτερ, Κουμπούρας, Καράμπουλας, Πολυτάρχου, Τσιάρας, Βασίλιεβιτς, Μπέινς, Μπεκ, Λιούμπισιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα