ΝΟΤΟΣ | Στοχεύει ψηλά η ΑΓΕΖ

Το διοικητικό συμβούλιο της ΑΓΕΖ συναντήθηκε το Σάββατο (1/6) με παλιούς παίκτες αλλά και φίλους της ομάδας και πλέον αρχίζει να κινείται στους ρυθμούς της νέας σεζόν με τον πήχη να είναι τοποθετημένος ψηλά.


Η ομάδα της Ζακύνθου, στον πάγκο της οποίας παρέμεινε ο Νίκος Θεοδόσης και η οποία έχει ήδη ανανεώσει την συνεργασία της με τον Θανάση Νικολόπουλο και τον Χρήστο Κοτσέτα, θα έχει ως στόχο τη νέα αγωνιστική περίοδο την άνοδο στην

Β' Εθνική ενώ σκοπός της είναι να διατηρήσει και τον βασικό κορμό της από την φετινή χρονιά.

Η ανακοίνωση της ΑΓΕΖ αναφέρει:

"Χθες, στο ξενοδοχείο “ΠΑΛΑΤΙΝΟ” το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου πραγματοποίησε συγκέντρωση με φίλους αλλά και παλιούς παίκτες της ομάδας.

Οι προαναφερθέντες ενημερώθηκαν για την περυσινή πορεία της ομάδας, για τους στόχους της επόμενης χρονιάς, όπου ουσιαστικά είναι το στήσιμο της ομάδας με βασικό κορμό τους παίκτες και τον προπονητή της περυσινής ομάδας και έχοντας ως στόχο την άνοδο.

Βάση για την νέα σεζόν είναι η στήριξη ηθική, οικονομική, συμβουλευτική ή και απλής παρουσίας όσο το δυνατόν περισσοτέρων ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα και το άθλημα.

Πιστεύοντας ότι αυτό το μοντέλο είναι και το πιο σωστό και μπορεί τουλάχιστον να εξασφαλίσει την διαρκή ύπαρξη της ομάδας.

Θα ακολουθήσει Γενική συνέλευση όπου θα αναλυθούν εκτενέστερα ουσιαστικά θέματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα