ΝΟΤΟΣ | Σκληρή ανακοίνωση από το Κορωπί

Το Κορωπί ηττήθηκε από τον Σπόρτιγκ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου Νότου της Γ΄Εθνικής και εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με βαριές εκφράσεις.

"Η ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου κατάφερε να χάσει το ντέρμπι με το Σπόρτιγκ με 99-103 , στο Παπασιδέρειο Στάδιο την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014 , σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε διαφήμιση του μπάσκετ και παιχνίδι της χρονιάς. Βέβαια αυτός ο χαρακτηρισμός δόθηκε από τα ίδια μέσα τα οποία είχαν χαρακτηρίσει ως γενναία την ενέργεια της ομάδος του Σπόρτιγκ να μην εκδηλώσει την τελευταία επίθεση στο

παιχνίδι με τον Προμηθέα.

Η διοίκηση της ομάδος του Κορωπίου επειδή δεν πιπιλίζει το δάχτυλο και επειδή κάποιοι βλέποντας την αλευρωμένη , ίσως την περνούν για Μυλωνά, προβαίνει στην εξής ανακοίνωση :

Αγαπητοί Τσαγκρώνηδες και Ζαβλανόπουλοι , αγαπητοί φωστήρες και αξιοθρήνητοι θιασάρχες του πλέον αηδιαστικού και στημένου παιχνιδιού που λέγετε ερασιτεχνικό ελληνικό μπάσκετ , χάρισμα σας αυτή η κατάντια. Χάρισμα σας αυτός ο εξευτελισμός , ο απόλυτος συμψηφισμός. Αν σκιάζεστε τα καλόπαιδα του Σπόρτιγκ και εκεί που τους τιμωρείτε τους επιβραβεύετε με ακατάλληλους άπειρους , χέστηδες διαιτητές , όχι στημένους φυσικά γιατί δεν χρειάζεται να στήσουν αυτοί που σας έχουν υποχείρια , τότε μπράβο σας , αυτό το μπάσκετ μας αξίζει , αυτό το μπάσκετ μας αντιπροσωπεύει. Τα λαμόγια που κυβερνάνε. Αυτοί συνεχίζουν και αυτοί παραμένουν να είναι επικεφαλής και λάθος δικό μας , γιατί οφείλαμε να γνωρίζουμε όταν αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα σκατα ότι θα λερωθούμε. Έπρεπε να το ξέρουμε. Δεν θέλουμε κάτι από την βρωμιά σας . Μείνετε εσείς με αυτή. Και πάλι χάρισμα σας. Εμείς θα συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Εμείς θα συνεχίζουμε να προσπαθούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα