ΝΟΤΟΣ | Πόλις: "Οι αγώνες κερδίζονται με την αξία μας"

Πόλις κι Εθνικός κοντράρονται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του Νότου της Γ΄ Εθνικής και στις τάξεις της ομάδας της Καλλιθέας επικρατεί ικανοποίηση για το ότι οι Πειραιώτες αναμένεται να παραταχθούν χωρίς απουσίες.

Ο Γιώργος Φιλίππου και ο Δημήτρης Γιανναλετσος είχαν υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και είχαν τιμωρηθεί αρχικά με πρόστιμο και ποινή αποκλεισμού για μία αγωνιστική από την διοίκηση του Εθνικού. Η ποινή αποκλεισμού αναιρέθηκε και οι παίκτες θα ενισχύσουν τις προσπάθειες του Εθνικού στο ματς με τον Πόλις. Η εξέλιξη αυτή χαροποίησε ιδιαίτερα τους ιθύνοντες

του Πόλις, οι οποίοι εξ αρχής επιθυμούσαν την συμμετοχή των δύο παικτών του Εθνικού στη μεταξύ τους αναμέτρηση, καθώς όπως τονίζουν "οι αγώνες κερδίζονται με την αξία μας και τη μαγκιά μας".

Η ανακοίνωση του Πόλις αναφέρει:

"Ως διοίκηση του Πόλις ΑΣ Καλλιθέας θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι προς μεγάλη μας ευχαρίστηση ο Εθνικός θα παραταχθεί πλήρης στον προσεχή αγώνα. Οι αγώνες κερδίζονται πάντα με την αξία μας και τη μαγκιά μας και ποτέ με βοήθεια από κανέναν, για όποιον πρόλαβε να να προβεί σε αστείους ισχυρισμούς τα τελευταία 24ωρα. Ο καλύτερος θα φανεί στο γήπεδο, αρκεί να μην εμφανιστούν "εξωγενείς παράγοντες" (διαιτησία) και επηρεάσουν την προσπάθειά μας. Ολη η διοίκηση θα είναι εκεί για να προστατέψει τον σύλλογο και τους παίκτες σε ό,τι συναντήσει.

Ο νοών νοείτω!!!!!!!!!!!"

Keywords
Τυχαία Θέματα