ΝΟΤΟΣ | Πεντέλη: Φιλιππόπουλος ο πρώτος!

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Φίλιππου Ταμπάκη στον πάγκο της ομάδας, η Πεντέλη ξεκίνησε δυναμικά και την ενίσχυσή της πραγματοποιώντας την πρώτη της μεταγραφή, αφού έδωσε τα χέρια με τον Σταύρο Φιλιππόπουλο!

Οι δρόμοι του πολύπειρου σέντερ-φόργουορντ είχαν χωρίσει επισήμως προ ημερών με τον Ιωνικό Νικαίας και αμέσως αποτέλεσε βασικότατο μεταγραφικό στόχο της Πεντέλης. Οι δύο πλευρές ξεκίνησαν επαφές οι οποίες είχαν αίσιο τέλος και ο Φιλιππόπουλος συμφώνησε σε όλα με την ομάδα των βορείων προαστίων!

Ετσι, η Πεντέλη ξεκίνησε με μεθοδικότητα την μεταγραφική

της ενίσχυση προσθέτοντας μάλιστα έναν υπερπολύτιμο παίκτη-"εργαλείο" στο ρόστερ της που κάνει μπόλικες δουλειές στο παρκέ, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει να κλείνει με σωστές και μελετημένες κινήσεις και τις όποιες "τρύπες" της (σ.σ. ο Φιλιππόπουλος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ηλία Τσόπη που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση).

Βέβαια, διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχουν εντοπίσει και τους επόμενους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και εντός των προσεχών ημερών (ή και εβδομάδων, μιας και δεν βιάζονται ιδιαίτερα...) αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα