ΝΟΤΟΣ | Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του Προμηθέα

Η ομάδα του Προμηθέα γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της πως τα εισιτήρια διαρκείας τέθηκαν στην κυκλοφορία από την Κυριακή 15/9.

Η ανακοίνωση αναφέρει...

"Στην διάθεση των φίλων του Προμηθέα είναι από χθες η κάρτα διαρκείας του Προμηθέα, για τα εντός έδρας παιχνίδια της Ανδρικής ομάδας, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ.

Η κάρτα διαρκείας δίνει το σύνθημα της ενότητας και της στήριξης της ομάδας καθώς και το αίσθημα αισιοδοξίας

για την νέα προσπάθεια που κάνει ο Προμηθέας στην Γ’ Εθνική κατηγορία μπάσκετ.

Ο Προμηθέας, για πρώτη φορά στην ιστορία του θα βρεθεί αντιμέτωπος με ιστορικά σωματεία, όπως είναι ο Παπάγος, ο Σπόρτιγκ Αθηνών και άλλες σπουδαίες ομάδες από την Αθήνα και την Περιφέρεια.

Περιμένουμε κάθε παιχνίδι να είναι γιορτή του μπάσκετ, θέλουμε να είναι γιορτή.

Δημιουργήσαμε μια ανταγωνιστική ομάδα που στόχο έχει καταρχήν την παραμονή στην κατηγορία και την φιλοδοξία να παίξει καλό και ελκυστικό μπάσκετ.

Η φετινή κάρτα διαρκείας, έχει σίγουρα συλλεκτική αξία αφού για πρώτη φορά ο Προμηθέας θα βρίσκεται στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής μπάσκετ.

Έχει όμως και μεγάλη συναισθηματική αξία αφού όλοι είμαστε υπερήφανοι για την πρόοδο και την ανοδική πορεία του Συλλόγου μας.

Οι εντός έδρας αγώνες θα γίνονται την Κυριακή και ώρα 5 το απόγευμα στο γήπεδο της ΕΑΠ.

Λόγω της κεντρικής του θέσης στην Πάτρα, το γήπεδο της ΕΑΠ διευκολύνει την πρόσβαση των φιλάθλων και ελπίζουμε σε μεγάλη προσέλευση κόσμου.

Σε κάθε εντός έδρας αγώνα, θα γίνονται εκδηλώσεις και κληρώσεις δώρων για τους κατόχους διαρκείας από τους χορηγούς μας.

Φιλοδοξούμε όλοι οι αγώνες του Προμηθέα να αποτελέσουν μια ελκυστική πρόταση για μια μπασκετική αθλητική Κυριακή.

Η τιμή της κάρτας διαρκείας κυμαίνεται στα 30 ευρώ και μπορεί κάποιος να την προμηθευτεί από τα καταστήματα Coffee Island στην Έλληνος Στρατιώτου, στο Coffee Island στην Ν. Ε. Ο. Πατρών - Αθηνών, και στο Ferry & Yachting, Ηρώων Πολυτεχνείου 60.

Επίσης στις ώρες των Ακαδημιών το Σαββατοκύριακο, από την γραμματεία του Συλλόγου στο ΕΑΚ Τόφαλος.

Η κάρτα διαρκείας, ανταποδίδει την αγάπη των φίλων μας, δίδοντας εκπτώσεις 15% στα καθαριστήρια STEGNO και 25% έκπτωση στις αγορές ειδών μπάσκετ από το κατάστημα NIKE στην Πάτρα.

Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της Πάτρας να στηρίξουν την προσπάθεια αυτήν και να συνταξιδέψουν μαζί μας στο φετινό όνειρο. ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ "!

Keywords
Τυχαία Θέματα