ΝΟΤΟΣ | Κορωπί: Τσιουμπρής... και του χρόνου

Πρωταρχικός στόχος του Κορωπίου είναι να διατηρήσει τους περισσότερους απ' τους παίκτες που ολοκλήρωσαν τη σεζόν και ήδη ξεκίνησε τις ανανεώσεις, με τον Αλέξη Τσιουμπρή να είναι πρώτος που έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση για συνέχιση της συνεργασίας του και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο πολύπειρος φόργουορντ-σέντερ άνοιξε το... χορό των σπουδαίων μεταγραφών για το Κορωπί την περασμένη σεζόν και στην πρώτη του χρονιά με τα χρώματα της ομάδας των Μεσογείων άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Ετσι, η παραμονή του ήταν... επιβεβλημένη

αλλά και λίγο πολύ αναμενόμενη, αφού αμφότερες οι δύο πλευρές είχαν διάθεση για ανανέωση του συμβολαίου...

Σειρά πλέον παίρνουν και οι υπόλοιποι παίκτες του Κορωπίου και οι περισσότεροι από το περσινό ρόστερ αναμένεται να συμφωνήσουν για την παραμονή τους.

Συν τοις άλλοις, η ομάδα του Νότη Κονδύλη έχει ήδη ξεκινήσει και τις πρώτες συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους οι οποίες ωστόσο είναι περισσότερο σε φιλολογικό επίπεδο...

Στο Κορωπί κινούνται και σε ρυθμούς Γενικής Συνέλευσης -η οποία θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες- που θα κρίνει και πολλά (διοικητικά, οικονομικά, αγωνιστικά) εν όψει της ερχόμενης χρονιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα