ΝΟΤΟΣ | Κάτοχος Κάρτας Διαρκείας της Νίκης Αμαρουσίου ο Δήμαρχος

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου στηρίζει έμπρακτα τη Νίκη Αμαρουσίου παραλαμβάνοντας την κάρτα διαρκείας για τη σεζόν 2013-2014 από τον πρόεδρο της ομάδας, Αντώνη Τσέκενη.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

Την Κάρτα Διαρκείας της Νίκης Αμαρουσίου για τη σεζόν 2013-14 παρέλαβε ο Δήμαρχος της Πόλης μας, Γιώργος Πατούλης, δια χειρός του Προέδρου της ομάδας, Αντώνη Τσέκενη, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας και στηρίζει τις προσπάθειές μας!

Έτσι, ο Δήμαρχος θα παρακολουθεί τους εντός έδρας

αγώνες της Νίκης Αμαρουσίου σε Μπάσκετ και Βόλεϊ, δίνοντας το... καλό παράδειγμα -ως πρώτος Πολίτης του Αμαρουσίου- και στους υπόλοιπους Μαρουσιώτες να πράξουν αναλόγως!

Η προγραμματισμένη συνάντηση του κ. Γιώργου Πατούλη με τον κ. Αντώνη Τσέκενη έλαβε χώρα στο γραφείο του Δημάρχου και αφού πραγματοποιήθηκε η παράδοση-παραλαβή της Κάρτας Διαρκείας της Νίκης, εν συνεχεία ακολούθησε περιεκτική και ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση. Μεταξύ άλλων, οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στη συνέχιση της συνεργασίας τους και στους τρόπους που αυτή μπορεί να εξελιχθεί περαιτέρω, συμβάλλοντας ολόπλευρα στην ανάπτυξη της Πόλης μας και του Αθλητισμού ειδικότερα.

"Θεωρώ ιδιαίτερα τιμητική την παρουσία του Προέδρου της Νίκης Αμαρουσίου κ. Αντώνη Τσέκενη στο γραφείο μου προκειμένου να μου παραδώσει την Κάρτα Διαρκείας της ομάδας, μίας υγιέστατης ομάδας που μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να συμμετέχει στις Εθνικές κατηγορίες τιμώντας διαρκώς την Πόλη μας, το Μαρούσι. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, στο Διοικητικό Συμβούλιο, στα Μέλη, στους αθλητές και στις αθλήτριες, όπως και σε όλη την οργανωτική ομάδα της Νίκης Αμαρουσίου για τη σοβαρή προσπάθειά τους. Εμείς, είμαστε αρωγοί στους ανθρώπους οι οποίοι παράγουν "έργο" και μας τιμούν με την παρουσία τους και βεβαίως η συνεργασία μας -και τώρα αλλά και στο μέλλον- θα είναι σημαντική διότι πιστεύουμε ότι μέσα από αυτή προσφέρουν πολλά στα παιδιά της Πόλης μας, στα Μαρουσιωτάκια. Τους μαθαίνουν να αγαπούν τον Αθλητισμό, να προσπαθούν γι' αυτόν, κάτι που είναι μέσα στα πολιτικά μας οράματα. Θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά ακόμη στην Πόλη μας, π.χ. με Αθλητικές Εγκαταστάσεις, όπως το κλειστό της Κοκκινιάς, μπορούμε επίσης να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο σε Αθλητικούς Χώρους και κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση, έστω και σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Ωστόσο, εμείς θεωρούμε ότι μέσα απ' τις δυσκολίες "γεννιούνται" πάντα και ευκαιρίες και αυτές θέλουμε να εκμεταλλευτούμε... Ο Δήμος Αμαρουσίου θεωρούμε ότι αποτελεί Μπασκετούπολη και μέσα απ' τις πολύτιμες προσπάθειες των ομάδων μας πιστεύω ότι όχι μόνο μπορούμε να έχουμε παρουσία στα μεγάλα μπασκετικά "σαλόνια" (είτε με τον ΓΣ Αμαρουσίου είτε με την Νίκη Αμαρουσίου, με επάξιο τρόπο) αλλά μπορούμε ακόμη να "αιμοδοτούμε" και με παίκτες τις Εθνικές μας ομάδες", δήλωσε στο nikiamarousiou.gr ο κ. Γιώργος Πατούλης, στο περιθώριο της συνάντησης, ενώ τέλος ευχήθηκε στον Πρόεδρο της Νίκης καλή συνέχεια στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που έχει αναλάβει...

Keywords
Τυχαία Θέματα