ΝΟΤΟΣ | 2ος: Εξασφάλισε άδεια, κάνει αγιασμό ο ΒΑΟΛ Χίου

Τον επίσημο ετήσιο αγιασμό για το ξεκίνημα της νέας αθλητικής χρονιάς θα πραγματοποιήσει ο ΒΑΟΛ Χίου, το απόγευμα (20:00) του Σαββάτου 19/10, στο Βούρειο, ενώ παράλληλα η ομάδα της Χίου εξασφάλισε άδεια διεξαγωγής των αγώνων στη φυσική της έδρα.

Το παρών στην εκδήλωση θα δώσουν η Ανδρική και η Γυναικεία ομάδα του Βούρειου, τα αγωνιστικά και αναπτυξιακά τμήματα υποδομής καθώς και τα αγόρια και κορίτσια των Τμημάτων της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του ΒΑΟΛ Χίου.

Η ανακοίνωση για γτο

γήπεδο αναφέρει:

"Η επίσημη άδεια διεξαγωγής των αγώνων του ΒΑΟΛ Χίου στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο για το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στα χέρια των ανθρώπων του ΔΣ της χιώτικης ομάδας. Χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες των ανθρώπων του ΔΣ του ΒΑΟΛ Χίου και κυρίως του έμπειρου Μέλους του κ. Κώστα Παντελάρα και την αμέριστη βοήθεια που προσέφεραν οι υπάλληλοι του ΝΠΔΔ Δήμου Χίου και της Περιφέρειας Β. Αιγαίου (τους οποίους και ευχαριστούμε από καρδιάς) τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και οι Πρωταθλητές Αιγαίου θα δώσουν κανονικά τον πρώτο αγώνα τους μπροστά στο χιώτικο κοινό την Κυριακή 20/10, στις 14:00, στο Κλειστό με αντίπαλο τον ΓΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΕΡΜΗΣ".

Keywords
Τυχαία Θέματα