Μρσιτς: "Μας σόκαρε ο Παναθηναϊκός!"

Ο Τουρκοβόσνιος, μάνατζερ πλέον της Φενέρμπαχτσε, μίλησε με πολύ καλά λόγια τόσο για τους πρωταθλητές Ευρώπης όσο και για τον προπονητή τους, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Για την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ

"Ήταν ένα σοκ για μας η εξέλιξη του αγώνα. Είχαμε ετοιμάσει το παιχνίδι και γνωρίζαμε πως ο Παναθηναϊκός

θα εμφανιστεί πολύ δυνατός και αποφασισμένος, τη στιγμή που προερχόταν από την ήττα με την Ούνιξ. Μας κόστισε, πάντως, πολύ ο τραυματισμός του Τόμας. Ο Μάρκο είναι σημαντικός παίκτης για μας καθώς είναι πολύ αθλητικός και αποδοτικός σε άμυνα και επίθεση. Ημασταν πολύ άτυχοι, καθώς τραυματίστηκε στην τελευταία πριν από το ματς προπόνηση".

Για την ποιότητα των πρωταθλητών Ευρώπης

Παναθηναϊκός έπαιξε εξαιρετικά εναντίον μας. Εχει ένα σπουδαίο προπονητή, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος γνωρίζει άριστα το μενταλιτέ τέτοιων καταστάσεων. Και έχει παίκτες όπως ο Διαμαντίδης και ο Μπατίστ, οι οποίοι έχουν δώσει άφθονα μεγάλα παιχνίδια στην καριέρα τους. Εμείς αντίθετα έχουμε ταλαντούχα παιδιά, όπως ο Μπογκντάνοβιτς και ο Πρέλντζιτς, οι οποίοι, όμως, ακόμη δεν έχουν την εμπειρία να αντεπεξέρχονται σε τέτοια ματς. Κάποια στιγμή ίσως να μπορέσουν. Ο Παναθηναϊκός έχει σοβαρές ελπίδες να πάει στο φάιναλ φορ".

Keywords
Τυχαία Θέματα