ΜΙΚΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ | Βελισσαράκος: "Στόχος η παραμονή στην Α' Κατηγορία"

Στη μάχη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Κροατία (Βούκαβαρ-Βινκόβτσι) ρίχνονται από την Πέμπτη (15/8) η Εθνική ομάδα των Νεανίδων, με τον Γιώργο Βελισσαράκο να θέτει στόχους και να εξηγεί πως η πρεμιέρα (14:45) με τη Σερβία είναι το "κλειδί" για τη συνέχεια.

Τα προβλήματα τραυματισμών (Σταμολάμπρου-Φουράκη) δεν επέτρεψαν στον ομοσπονδιακό τεχνικό να μοντάρει όπως ακριβώς ήθελε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Στις τελευταίες, όμως, προπονήσεις πριν το ματς με τη Σερβία είχε στη διάθεση του όλες τις παίκτριες του.

Ο Γιώργος Βελισσαράκος δήλωσε για την πρεμιέρα: "Τα κορίτσια

έχουν δουλέψει πάρα πολύ. Η απειρία είναι ένα πρόβλημα αφού 7 από τις παίκτριες μου δεν έχουν ανάλογες παραστάσεις από μεγάλες διοργανώσεις. Θεωρώ κλειδί για τη συνέχεια του τουρνουά την απόδοση μας κόντρα στη Σερβία", είπε και συμπλήρωσε: "Στόχος μας είναι η παραμονή στην Α’ Κατηγορία".

Η δωδεκάδα της Εθνικής Νεανίδων αποτελείται από τις εξής παίκτριες: Νάστου, Χωλοπούλου, Παυλοπούλου, Κίτσιου, Φουράκη, Γεωργιάδη, Χριστινάκη, Γεροστεργίου, Σταμάτη, Λούκα, Καραμπάτσα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συμμετέχει στον Γ’ Όμιλο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μαζί με Σερβία, Σουηδία και Πορτογαλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα