ΜΑΛΑΓΑ | Ρέπεσα: "Θέλει Μάλαγα ο Σάριτς"

Στην αποκάλυψη ότι ο επικοινώνησε με τον Ντάριο Σάριτς και ο 18χρονος φόργουορντ του εκμυστηρεύτηκε ότι επιθυμία του είναι να παίξει στη Μάλαγα προέβη ο Γιάσμιν Ρέπεσα.

Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας δήλωσε ότι μίλησε με τον εξαιρετικά ταλαντούχο Σέρβο άσο και συζήτησαν για το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Ουνικάχα.

"Σε περίπτωση που υπογράψουμε μαζί του, τότε πρέπει να κόψουμε έναν από τους παίκτες μας. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο Ντάριο Σάριτς θα ήθελε πολύ να παίξει στη Μάλαγα επειδή είμαι εγώ ο προπονητής", ανέφερε αρχικά ο Ρέπεσα

και συμπλήρωσε:

"Ωστόσο, η υπόθεση δεν είναι εύκολη αφού ο Σάριτς βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών σπουδαίων ευρωπαϊκών ομάδων. Και γι’ αυτό δεν ξέρω αν η Ουνικάχα μπορεί να τους ανταγωνιστεί. Όλοι γνωρίζουμε το ποσό του buyout του. Εγώ προσωπικά δεν μίλησα με τον πατέρα του Σάριτς, αλλά με τον ίδιο. Είναι χαρούμενος επειδί ξέρει ότι σε λίγες ημέρες η κατάσταση θα έχει ξεκαθαρίσει. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι θέλει πολύ να φορέσει τη φανέλα της Μάλαγα. Τώρα το θέμα εξαρτάται από αυτόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα