ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. | Επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του ο Μπλου!

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Αμερική ο Ντέιβιντ Μπλου (πρώην Μπλούθενταλ) ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στην «αγαπημένη» του ομάδα, εκεί όπου έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα. Φυσικά, εννοούμε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του!

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ο 33χρονος φόργουορντ (2,01μ) με το «δολοφονικό σουτ» αποφάσισε να αποχωρήσει από την «ομάδα του λαού» και να σταματήσει προσωρινά το μπάσκετ, προκειμένου να αφοσιωθεί στις σπουδές του. Βγάζοντας,

λοιπόν, εις πέρας την «αποστολή» που είχε θέσει εξ αρχής, δηλαδή να ολοκληρώσει με επιτυχία τις σπουδές του, είναι ένα βήμα μακριά από την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, βεβαίως με τα χρώματα της Μακάμπι!

Έτσι τουλάχιστον ισχυρίστηκε πηγή από το σύλλογο του Τελ Αβίβ στο «sportando.net», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το deal δεν έχει τελειώσει ακόμη, αλλά είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή του».

Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν θετικά, δηλαδή ο Μπλου μετακομίσει στο Ισραήλ και γίνει συμπαίκτης με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, αυτή θα είναι η τέταρτη φορά στην καριέρα του Αμερικανοϊσραηλινού άσου που θα φορέσει τη φανέλα της Μακάμπι, καθώς το έχει κάνει τις σεζόν 2002-2004, 2007-2008 και 2009-2012. Ο κόσμος του Τελ Αβίβ τρέφει μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό του και σίγουρα η είδηση της ενδεχόμενης επιστροφής του σκορπάει χαμόγελα, όχι μόνο σε αυτούς αλλά και γενικά στους ανθρώπους του μπάσκετ που τον θαύμαζαν με την πορτοκαλή θεά στα χέρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα