ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. | Μπλατ: "Ιστορική η νίκη επί του Παναθηναϊκού"

Ιστορικής σημασίας νίκη ήταν για την Μακάμπι αυτή επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μπλατ, ωστόσο ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός επέστησε την προσοχή, εξηγώντας ότι "μία νίκη δεν εξασφαλίζει τίποτα"...

Μετά την αναμέτρηση της "ομάδας του λαού" με την Μπνέι Χασαρόν για το πρωτάθλημα, η οποία ήταν κάτι σαν... αναγκαίο κακό για την Μακάμπι -και ως τέτοια την αντιμετώπισε- ο Ντέιβιντ Μπλατ είπε:

"Δεν

κρατάμε τίποτα από αυτό το ματς πέρα από τη νίκη. Η Μπνέι Χασαρόν δεν έχει καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό. Απλώς θέλαμε να κάνουμε το καθήκον μας και να κερδίσουμε χωρίς να έχουμε προβλήματα. Η νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ ήταν ιστορική για τη Μακάμπι, αλλά πρέπει να έχουμε υπόψη μας πως ήταν απλώς μία νίκη σε μία σειρά αγώνων και δεν μας εξασφαλίζει τίποτα".

Απ' τη μεριά του, ο φόργουορντ της Μακάμπι, Γκάι Πνίνι, υπογράμμισε: "Αρχίσαμε το ματς χαλαρά και κάπως βαριεστημένα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά. Αυτό που μετρά είναι πως νικήσαμε. Η πραγματική Μακάμπι είναι αυτή που είδατε την Πέμπτη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Μία ομάδα που παλεύει και που έχει χαρακτήρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα