ΛΕΑΝΗΣ | Και κορμός και ελληνικός

Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε καθόλου χρόνο αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος και έκανε κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση.


Η αντίδραση, λοιπόν, μετά τις χαρές και τους πανηγυρισμούς για την επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας ήταν άμεση. Οχι μόνο από τις ανανεώσεις που έκανε, αλλά και τις προσθήκες. Φρόντισε να κλείσει και να υπογράψει παίκτες από την εγχώρια αγορά, με παρόν και κυρίως μέλλον. Οχι ταλέντα, γιατί είναι

23 ετών, αλλά παιδιά με ταλέντο, που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.

Ο Νίκος Παππάς και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είναι παίκτες που όχι μόνο δίνουν βάθος και μέλλον στον Παναθηναϊκό αλλά την ίδια ώρα μένουν μακριά από το μεγάλο αντίπαλο, τον Ολυμπιακό.

Πλέον ο Παναθηναϊκός αποκτά έναν κορμό που ο Αργύρης Πεδουλάκης επιθυμούσε και η ποικιλία σε ονόματα μεγαλώνει.

Η προσθήκη του Αντώνη Φώτση, πέρα από το αγωνιστικό μέρος και την ποιότητά του ως παίκτη, θα προσφέρει και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Η ομάδα θα τον χρησιμοποιήσει ως "φάρο" για τους νέους παίκτες, που δίχως την παρουσία του Κώστα Τσαρτσαρή, χρειάζονται έναν παλιό για να αντιληφθούν τι εστί Παναθηναϊκός. Μαζί φυσικά με την ανανέωση του Διαμαντίδη που σημαίνει ότι η "σημαία" παραμένει στον ιστό της.

Κορμός όμως δεν είναι μόνο το ελληνικό στοιχείο. Κορμός είναι και οι Λάσμε - Γκιστ - Κάρι που ήταν τα βασικά στοιχεία μια ομάδας που κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός τους κράτησε όλους, κάτι που σημαίνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Δεν έχει καμία απώλεια ως τώρα ο νταμπλούχος και αισθάνεται άνετα για τη συνέχεια. Και αν γίνει μια σύγκριση με όσα συνέβαιναν πέρυσι τέτοιο καιρό, αντιλαμβάνεται κανείς τη μεγάλη διαφορά...

Keywords
Τυχαία Θέματα