ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Μοίρασε συγχαρητήρια ο Αθηναϊκος

Ο Αθηναϊκός δεν επέστρεψε από τον Βόλο έχοντας το Κύπελλο στις αποσκευές του Κύπελλο, αλλά το γεγονός αυτό δεν τον απέτρεψε να μοιράσει συγχαρητήρια τόσο στον Πρωτέα Βούλας για την τεράστια επιτυχία του, όσο και στους διοργανωτές και στην αστυνομία.



Η ανακοίνωση για τον Πρωτέα Βούλας αναφέρει:

"Η Διοικούσα Επιτροπή του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Αθηναϊκού Α.Σ.Β. συγχαίρει το σωματείο του ΑΟ Πρωτέας Βούλας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας για την σεζόν 2012-2013.

Ο Πρωτέας Βούλας

κατέκτησε το τρόπαιο στο Final Four του Κυπέλλου που διεξήχθη στον Βόλο, καθώς στον μεγάλο τελικό που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου επικράτησε του ΠΑΟΚ. Ο Αθηναϊκός εκφράζει τα συγχαρητήριά του σε όλους όσους συνέβαλαν, στο προπονητικό επιτελείο, τις αθλήτριες της ομάδας αλλά και την διοίκηση στην μεγάλη επιτυχία του Πρωτέα Βούλας".

Η ανακοίνωση για την διοργάνωση του φάιναλ φορ αναφέρει:

"Η Διοικούσα Επιτροπή του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Αθηναϊκού Α.Σ.Β. θέλει να ευχαριστήσει δημοσίως μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας μας, την κ. Ευγενία Φραγκούλη και τον κ. Νίκο Φαρμάκη.

Η κ. Φραγκούλη και ο κ. Φαρμάκης είναι μέλη της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και η ομάδα μας θέλει να τους ευχαριστήσει για την άψογη διοργάνωση του Final Four".

Η ανακοίνωση για την αστυνομία αναφέρει:

"Η Διοικούσα Επιτροπή του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Αθηναϊκού Α.Σ.Β. συγχαίρει την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και τον διοικητή κ. Ταμβάκη για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας καθώς και για την άψογη στάση που επέδειξε η Ελληνική Αστυνομία κατά την διάρκεια της διοργάνωσης του Final Four".

Keywords
Τυχαία Θέματα