ΚΥΠΕΛΛΟ | Η συνέντευξη Τύπου των "αιώνιων"

Ο "αιώνιος" τελικός του κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού κοντοζυγώνει και όπως ανακοινώθηκε η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί δύο μέρες πριν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με την παρουσία των προπονητών, των συνεργατών τους, αλλά και των αρχηγών των δύο ομάδων.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι:

"Εν όψει

της διεξαγωγής του 37ου Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στις 10 Μαρτίου 2012 στο κλειστό του Ελληνικού, οι προπονητές, οι συνεργάτες τους και οι αρχηγοί των δύο ομάδων θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012 και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο Divani Caravel (αίθουσα Olympia B).

* Οι εκπρόσωποι του Τύπου θα παραλάβουν στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου τις διαπιστεύσεις τους".

Παράλληλα, η Ομοσπονδία γνωστοποίησε και τις λεπτομέρειες για τις διαπιστεύσεις των δημοσιογράφων... " Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα εισέλθουν στο κλειστό του Ελληνικού ΜΟΝΟ με διαπιστεύσεις. Οι αθλητικές εφημερίδες δικαιούνται από 3, οι πολιτικές εφημερίδες και τα σάιτ από 1, τα κανάλια και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί από 1(+1 για έναν τεχνικό).

Οι αιτήσεις διαπίστευσης θα πρέπει να αποσταλούν στο [email protected] ως την 1η Μαρτίου και θα πρέπει να αναγράφονται: Ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και αριθμός αστυνομικής ταυτότητας ή της ΕΣΗΕΑ του διαπιστευμένου, καθώς και ποιο ΜΜΕ εκπροσωπεί.

*Για όσους εκπροσώπους ΜΜΕ επιθυμούν δική τους γραμμή μπορούν να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα του ΟΤΕ, δηλώνοντας την ημερομηνία και ότι αφορά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα