ΚΟΣΜΟΣ | Προσπάθεια για ΜακΓκι και Μπλάτσε στις Φιλιππίνες

Να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο δυνατή θέλει η εθνική ομάδα των Φιλιππίνων στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας και για το λόγο αυτό γίνεται προσπάθεια από την Ομοσπονδία ώστε οι Τζαβάλ ΜακΓκι και Αντράι Μπλάτσε να έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν με την εθνική της χώρας.

To Παγκόσμιο Κύπελλο είναι προ των πυλών και οι βλέψεις στις Φιλιππίνες είναι υψηλές. Άπαντες στην Ομοσπονδία θέλουν η ομάδα να πραγματοποιήσει καλή πορεία και για το λόγο αυτό οι ιθύνοντες

την ομάδα στοχεύουν στο να εθνικοποιήσουν δύο παίκτες από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, τους Τζαβάλ ΜακΓκι και Αντράι Μπλάτσε!

Αυτό πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου, ημερομηνία κατά την οποία λήγει η προθεσμία που έχει δώσει η FIBA στις ομάδες για τον καταρτισμό των ρόστερ.

Το θέμα βρίσκεται σε καλό στάδιο, όπως παραδέχθηκαν και άνθρωποι της Ομοσπονδίας. "Είμαστε σε συζητήσεις με τον Τζαβάλ (ΜακΓκι). Ωστόσο, μας ενημέρωσε πως πρέπει να υποβληθεί σε εξαιτάσεις για έναν τραυματισμό στην κνήμη. Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν ασφαλείς, για το λόγο αυτό κοιτάμε και εναλλακτικές. Ο Μπλάτσε συμφώνησε με τις διαδικασίες πολιτογράφησης. Θέλει να παίξει για τις Φιλιππίνες".

Σε περίπτωση που οι δύο πρώην συμπαίκτες στους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς πάρουν διαβατήριο, τότε μόνο ο ένας από τους δύο θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, βάση των κανονισμών της FIBA.

Keywords
Τυχαία Θέματα