ΚΟΣΜΟΣ | Μορτάρι: «Μας απασχολεί όλη η ομάδα του Ολυμπιακού»

Ολυμπιακός δεν είναι μόνο Σπανούλης ή Μπέγκιτς κατά την γνώμη του Κλαούντιο Μορτάρι. Ο προπονητής της Πινέιρος Σκάι μίλησε για τους διπλούς αγώνες με τους «ερυθρόλευκους» για το Διηπειρωτικό Κύπελλο, τονίζοντας πως το πρόβλημα της ομάδας του θα είναι στο τεχνικό κομμάτι.

«Δεν είναι το παν το ύψος. Αυτό που με ανησυχεί είναι οι συνθήκες του αγώνα. Το ύψος είναι μόνο ένα από τα στοιχεία που έχουν οι αντίπαλοι. Δεν μας απασχολεί μόνο ο Μπέγκιτς, αλλά όλη η ομάδα του Ολυμπιακού.

Το πρόβλημα είναι το τεχνικό κομμάτι. Έχουμε πάρει τις κασέτες από τα τελευταία τους παιχνίδια και τους παρακολουθούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς της βραζιλιάνικης ομάδας.

«Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι ο πιο σημαντικός της ζωής μου. Είναι ένα σημαντικό ματς για όλους. Σημαίνει πολλά για το μπάσκετ εδώ. Θέλω όλο τον κόσμο δίπλα μας. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατά και με πάθος. Ο Ολυμπιακός υπερέχει σε ύψος, έχει τον Μπέγκιτς, αλλά εμείς είχαμε νικήσει την Αρεσίμπο που είχε τον Πίτερ Τζον Ράμος που είναι 2,22μ.», δήλωσε ο Αμερικανός Τζο Σμιθ.

Ο Βραζιλιάνος γκαρντ της πρωταθλήτριας Λατινικής Αμερικής, Μπρούνο Μορτάρι, σχολίασε από την πλευρά του: «Μπορεί να είναι καλύτεροι από μας ποιοτικά, αλλά μπορούμε να εξισορροπήσουμε με όπλο τη θέληση και το πάθος μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα