ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Τσάμης: "Σαν να έχουμε πάρει το δικό μας πρωτάθλημα"

Ο Κολοσσός γνώρισε βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν επηρέασε τον Άγγελο Τσάμη, ο οποίος δήλωσε ότι στο ξεκίνημα της σεζόν κανείς δεν πίστευε ότι οι Ροδίτες θα έκαναν τέτοια πορεία και γι’ αυτό νιώθει σαν η ομάδα του να κατέκτησε το δικό της πρωτάθλημα.

"Στην αρχή κανείς δεν πίστευε ότι θα κάναμε αυτή την πορεία. Εμείς είπαμε ότι θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο ερχόταν θα ήταν καλοδεχούμενο. Τελικά βγήκαμε τρίτοι στην κανονική περίοδο και νιώθουμε σαν να έχουμε πάρει το δικό μας πρωτάθλημα αφού Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι άλλο επίπεδο, οπότε η 3η θέση είναι σαν να παίρνεις πρωτάθλημα. Είμαστε ευχαριστημένοι, το ίδιο και όλοι στο νησί, οπότε συνεχίζουμε στα πλέι οφ για να υπερασπιστούμε όσα καταφέραμε στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος", δήλωσε αρχικά ο Ελληνας παίκτης.

Όσο για το εάν έχει κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο στην πρώτη φάση των πλέι οφ μεταξύ Καβάλας και Άρη, ο Έλληνας γκαρντ ήταν αρνητικός. "Δεν επιλέγω αντίπαλο, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στην έδρα μας και μετά βλέπουμε τι θα καταφέρουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα