ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Τουρνουά Ακαδημιών (pics)

Με επιτυχία στέφθηκε το αναπτυξιακό τουρνουά του Α.Ο. Κολοσσού με την συμμετοχή του Ιάλυσου, του Διαγόρα, Ελπίδας Πεταλούδων και του Ροδίων Άθλησης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

"Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το αναπτυξιακό τουρνουά, που διοργάνωσε ο Α.Ο. Κολοσσός στο «Βενετόκλειο» με τη συμμετοχή επίσης του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, του Διαγόρα, της Ελπίδας Πεταλούδων και του Ροδίων Άθλησις.

Περισσότερα από 200 παιδιά βρέθηκαν στο «Βενετόκλειο» το διήμερο 27 και 28 Οκτωβρίου για να συμμετάσχουν στα παιχνίδια, απολαμβάνοντας το μπάσκετ και έχοντας την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλα τα παιδιά δόθηκε δίπλωμα συμμετοχής, ενώ στις ομάδες που πήραν μέρος δόθηκαν κύπελλα.

Στην τελετή λήξης μάλιστα δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, αφού στο γήπεδο βρέθηκαν οι Αμερικανοί αθλητές της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός Τσαντ Προύιτ, Τρέβις Σίμπσον, Τέιλορ Σμιθ και Ματ Ραμ, καθώς επίσης οι Γιάννης Γεωργαλλής και Γιώργος Δανάς οι οποίοι μίλησαν στα παιδιά, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα.

Ο Α.Ο. Κολοσσός απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (την παρέλαβε ο Μιχάλης Δρακιού), στον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. (ήταν εκεί ο Σάββας Διακοσταματίου) και στην Τ.Ε. Ε.Ο.Κ., οι οποίοι και βοήθησαν στη διεξαγωγή του πολύ επιτυχημένου τουρνουά. Οι διοργανωτές εξάλλου θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τους διαιτητές, τους κριτές και τους εθελοντές Σαμαρείτες, οι οποίοι προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα