ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Τα εισιτήρια με τον Ίκαρο

Η προετοιμασία του Κολοσσού με τον Ίκαρο για τη μεταξύ τους αναμέτρηση το Σάββατο (23/3) συνεχίζεται χωρίς προβλήματα για την ομάδα της Ρόδου, η οποία σε ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε για τα εισιτήρια του αγώνα.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ αναφέρει:

"Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός για το σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου (16:00) με αντίπαλο τον Ίκαρο Καλλιθέας. Ο Βασίλης Φραγκιάς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής, στην οποία η ομάδα μας χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη. Μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο Σ.Ε.Φ. απέναντι στον Ολυμπιακό, η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός προετοιμάζεται εντατικά για το παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας, με το απουσιολόγιο του Αθηναίου τεχνικού να είναι λευκό.

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα και συγκεκριμένα από τις 14:00, στο εκδοτήριο που βρίσκεται στο «Βενετόκλειο». Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Η ομάδα μας καλεί τον φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια για τη νίκη.

*Αύριο το πρωί θα εκδικαστεί η έφεση της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός για το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον αθλητή της ομάδας μας Γιάννη Καλαμπόκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα