ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | "Ολοι μαζί θα πετύχουμε…"

Ο Κολοσσός αντιμετωπίζει (20/4, 16.00) εκτός έδρας την Κάβαλα και οι «θαλασσί» είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Α1.

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Χατζηλαζάρου παρέθεσε την Τετάρτη (17/4) δείπνο στο εστιατόριο «Alexis 4 seasons» και για ακόμη μία φορά έδειξε την στήριξή του στην ομάδα. Το παρών έδωσαν όλα τα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ, οι αθλητές και φυσικά και το προπονητικό επιτελείο. Ο Γιάννης Χατζηλαζάρου έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του Βασίλη Φραγκιά για τη νίκη επί του Περιστερίου και τους ζήτησε να επιστρέψουν στην Ρόδο με το διπλό από την Καβάλα. "Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη νίκη σας με αντίπαλο το Περιστέρι. Ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι στην Καβάλα. Oλοι μαζί θα πετύχουμε το στόχο μας. Η διοίκηση είναι δίπλα σας και ενωμένοι θα τα καταφέρουμε'', ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αποστολή του Κολοσσού θα αναχωρήσει για την Καβάλα το απόγευμα της Παρασκευής (19/4) ενώ το πρωί της ίδιας μέρας θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Κολοσσού στο Βενετόκλειο. Ο Βασίλης Φραγκιάς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής της Α1, στην οποία αν ο Κολοσσός νικήσει, θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα