ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Μοναδικός απών ο Χάτεν

Η προετοιμασία του Κολοσσού Ρόδου συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, με μοναδικό απόντα τον Μάρκους Χάτεν, ο οποίος αναμένεται στην χώρα μας την επόμενη εβδομάδα.

Οι παίκτες του Κολοσσού κάνουν διπλές προπονήσεις που περιλαμβάνουν και βάρη στο γυμναστήριο, οι "θαλασσί" δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στο "Βενετόκλειο", αφήνοντας ικανοποιημένο τον τεχνικό της ομάδας Μηνά Γκέκο. Μοναδικός απών από την προετοιμασία είναι ο Μάρκους Χάτεν, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στην Ρόδο, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, οπότε και θα ενσωματωθεί με τους συμπαίκτες του.

Παράλληλα ξεκίνησαν και οι εγγραφές στα τμήματα των ακαδημιών της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού:
"Έλα και εσύ στην παρέα μας… Μάθε τα μυστικά του μπάσκετ στις ακαδημίες του Κολοσσού και μπες στο χώρο του αθλητισμού. Ο Α.Ο. Κολοσσός ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες της ομάδας μας, καθώς και η προετοιμασία όλων των τμημάτων υποδομής… Για περισσότερες πληροφορίες στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του σταδίου «Διαγόρας» από 17:00-21:00 (σε καθημερινή βάση) και συγκεκριμένα στον υπεύθυνο κ. Κώστα Καψάσκη (τηλ. 6974845258)".

Keywords
Τυχαία Θέματα